Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszon 1-2-3 éves lányokból lehet még csinos szüzet találni?
100-200 éve se voltak csinos, huszonéves szüzek, mert addigra már kb öt éve házasok voltak, esetleg 2-3gyerek anyja.
Egyik nagyim 16 a másik 17 évesen házasodott.
A selejt (csúnya és/vagy szegény és/vagy mentális beteg)
Annyi a különbség manapság hogy a nők nem mennek hozzá az első udvarlójukhoz.
Azért az nem igaz, hogy csak a selejt marad. Elég sok ismerősöm van, aki szingli, és nem a "selejt" kategóriába tartozik, sőt!
Hogy szüzek-e, azt nem tudom.
Miért kell a social mediára fogni mindent? A social media előtt még jóval fiatalabban vesztették el a lányok a szüzességüket, mint most, és kb egyből férjhez is mentek.
Nem értem, hogy egy csinos, egészséges szexuális kíváncsisággal és vággyal rendelkező lány miért várna 20-23 éves koráig a szexszel. Ilyen korban csak nagyon vallásos szüzeket ismerek, akik a nászéjszakán hajlandóak először szexelni. De egy átlag lány nem fog eddig várni, mert minek, ha előtte is talál olyan pasit, akit szeret és viszont is szeretik?
Ha a vére kellene akkor a dagi is jó lenne.
Nekem a kezdeti botladozása kell szerelemmel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!