Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelem nélkül képtelen vagyok lefeküdni bárkivel férfi létemre. Viszont már nagyon hiányzik az érintés. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Már évek óta egyedül vagyok, a hivatásosoktól undorodom, legalább egy félig normális lányt lehetne találni ha már normális nincs. Lassan ott tartok, hogy feladok egy hirdetést, hogy fizetek az ölelésért. Mostanra már egyre inkább nem érdekel a szex. 29/F2017. febr. 24. 10:12
21/23 A kérdező kommentje:
Gondolom amikor a szüleitek vagy a gyerekek megölelnek is rögtön a szex ugrik be nektek. Komolyan összefüggésbe hozzátok a kettőt? Nem is ebben az országban lennénk ha nem a hibákat keresnétek kapásból....
2017. febr. 25. 16:14
22/23 anonim válasza:
Ritkán írok kérdésekhez. Nekem még nem volt barátnőm, de pontosan ezért fejlesztettem magam kívül-belül. Nem fogok elkezdeni siránkozni. Vannak tömegével normális nők, különben nem lennének párkapcsolatok :D Egy dolgot meg még biztosan tudok, Mostanában tuti becsajozok :D Ne legyél ilyen besavanyodott ember. Jó, tényleg nekem is jól esne egy gyengéd érintés és nekem is kell érzelem a szexhez, de nem fogok letérdelni a földre és sírni,mint egy rossz kisgyerek :D Béke veled barátom :)
23/23 anonim válasza:
sokan vagyunk sokfélék,és ezért nehéz megtalálni a társunkat.
Mindenkinek más az igénye,hasonlót kell keresni!
Társkeresőn írd a bemutatkozásodra
érzelmes vagy,érzelmeket szeretnél a kapcsolatodba!
Kevés ilyen ember van,de remélem találsz olyanokat akik megfelelnek neked,írd ki vállald fel magad,ha tényleg ilyen kapcsolatot szeretnél előbb utóbb megfogod találni a társadat,olyan sokan megtalálták tényleg,ne aggódj és fela fejjel kérdező!
Még van időd megtalálni a társad
Sok sok szerencsét kívánok neked! 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!