Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi volt?
Egy férfi már többször megérintett,és bókolt,de van egy dolog amit nem értek teljesen:A múltkor végigsimított az arcomon (2kézzel)és azt mondta hogy "Szép vagy mint mindig"Én ezzel azért nem tudok mit kezdeni,mert bókol másoknak is,viszont nem ilyeneket.Miután megismertem (nem járunk),mondta hogy ő szokott bókolni,meg amúgy néha humorosan csinálja és azt a humor miatt teszi.Viszont az a helyzet,hogy én nem tudom elhinni hogy minden lánynak "simogassa" az arcát,meg ilyeneket mondjon.Vagyis,az igaz hogy másnak is "bókol",de azt humorosan,ez meg valahogy komolyabban hangzott és nem is csinált viccet belőle..
Alighogy meglátott,pár perccel azután már ezt csinálta.Talán éppenhogy köszönt.Valami csak "kiváltotta" belőle ha nem bírt vele várni..
Máskor is megérintett egyszer-kétszer,egyszer már megsimogatta az arcom,de akkor egy kicsit,most meg 2 kézzel,végigsimított rajta.És nem ilyen gyorsan,hanem "ráérősen".(tudom h ez a szó itt hülyén hangzik,bocsi)Én vagyok a hülye aki nem érti ezt? Szerintetek?Igazából engem az "zavar be" hogy bár máskor is bókolt,ez most komolynak hangzott és..nem tudom tényleg miért tette ezt abban a percben szinte ahogy meglátott
.
Valahogy nem úgy tűnt hogy viccnek szánja az egészet..de mégis bizonytalan vagyok h mi ez.
Ez a "szép vagy,mint mindig"..ez is olyan fura.Maga ez a mondat olyan "mindenkinek mondják ezt,könnyen elhihető"nek hangzik.Azt viszont nem tudom róla elképzelni hogy egy "ekkora" bókot akárkinek mondjon.
Meg..valahogy semmi vicc jellege nem volt (másokkal meg csak viccesen szokott,meg néha csak a humor miatt)Bocsi ha sok hülyeséget kérdezek..de szeretném legalább sejteni hogy mi ez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!