Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejövök neki és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki és lehetne több is közöttünk?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel elég jóban vagyunk.. Eleinte csak viccelődtünk meg csipkedtük egymást, aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Volt hogy megölelt, vagy átkarolt és úgy sétáltunk, piszkálta a hajam, megcsípte a combom.. :)

És elmesélt nekem olyan dolgokat is amiket más nem tud, vagy nem sokan.

Azt észrevettem hogy másokkal is sokat viccelődik, de ilyet hogy megölelne vagy megsimogatna másokat nem láttam..

Szerintetek érez irántam valamit?

18l

2015. szept. 9. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, igen. Főleg, ha másokkal nem ennyire közvetlen. Te mit érzel?
2015. szept. 9. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igen...de nem szeretnék tévedni.
2015. szept. 9. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor ha legközelebb megölel, kérdezd meg, hogy mit ölelgetsz talán tetszem? Nem akarsz esetleg feleségül is venni?

És közben nevess végig!

Érzi hogy poén, de lehet hogy bátorságot kap, mert oldottabb lesz a hangulat?

2015. szept. 9. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
bejössz neki és legyél konkrét.
2015. szept. 9. 22:27
 5/5 Dinci001 válasza:
Az biztos, hogy tetszik neki de ne láss többet a dolgok mögé! En égettem mar meg így magam, eleg kellemetlenül érintett, mikor többet láttam a dolgokba, mint ami valójában volt! En azt mondom figyelj a jelekre, es próbáld meg kihúzni belőle, hogy mi a helyzet. :)
2015. szept. 10. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!