Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, bejövök neki? 13év van közöttünk.
Sziasztok.
Szerintetek tetszem neki?
Az utcán mindig integet és mosolyog rám, mikor valami szabadtéri programon vagyunk fojton éngem néz, ezt a barátnőim is látták már...mondták mikor a tekintetünk egymásra talál...mintha meg állna a föld.És mikor oda megyek hozzá beszélni akkor mindig kedvesen mondja h persze ráér meg ő is örül ha dumálgatunk..multkor is 1órát beszéltünk a tisza parton...Szerintetek tetszem neki?
csak egy a bibi 13év kor különbség.
én16 ő29
Ez a kérdés ma (tegnap) már volt 1x. Akkor is azt válaszoltam, hogy egy 16 és 29 éves között nem lehet normális kapcsolat, majd 30 évesen az ember már rég felnőtt (elvileg) te meg még tini vagy, max szexre kellenél neki.
Valamelyik nap volt egy hasonló kérdés, ott 15 éves csak 24 éves pasival járt, a pasi kijelentette h csak szexre kellett a csaj. Ne akarj így járni!
Dehogynem, pont ilyen, ne menj bele hülységbe, keress korodbelit... azzal meg csak leégetnéd magad, hogy beszélsz az egyéjszakásról, majd jól kiröhög, hogy semmit nem akart tőled, akkor hol fogja már bevallani, hogy csak meg akart fektetni. Nagyon kis naív vagy, 16 évesen ne várj semmit ilyen idős pasiktól... Ha nem volt neked elég erős példa amit írtam, nem tudom, hogy lehetne lebeszélni.. buta vagy. Majd később meg találsz olyat, aki érdemes lenne rá, hogy megkapjon elsőre, majd verheted a fejed a falba, hogy egy idióta baromnak adtad.
Addig szép és kedves lesz, amíg meg nem kap, ha lefekszel vele még gyanítom ribancozni is fog, mint ahogy barátnőmet is. Konkrétan ő már öngyilkos akart lenni, attól, ahogy viselkedett vele...de ha ez sem elég gondolj bele, hogy mit szólnának hozzá a szüleid? A barátaid? Nem tudnátok egy társaságba járni, ő dolgozna, te meg tanulnál, ez milyen? Még le sem érettségiztél. Nem működőképes kapcsolat... nem egy szinten vagytok egyszerűen érettségben. Ha esetleg már 20 felett lennél, te is dolgoznál meg hasonlók, simán oké lenne, de még csak egy gyerek vagy, akármennyire is tartod magad érettnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!