Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit tudnátok tanácsolni?
valami jelet küldj felé,hogy tudja mi a helyzet
öleld szorosán át
picit puszild meg a cimpáját
simogasd meg ölelés közben a hátát,haját
viszonozd a gesztusaid
különben szegénynek lövése se lesz hányadán álltok,pláne ha egy szolidabb fajta
Köszi a gyors választ!:)
Egyszer amúgy én is megöleltem,de akkor nem simogattam,csak simán megöleltem.Akkor is főleg azért mert úgy éreztem már muszáj..
Ő alapvetően nem félénk,hanem szerintem épp hogy ő tapasztalt,bátrabb,meg ilyesmi.
Mondjuk lehet volt mikor picit félénkebb volt,de gyakran meg simán megpuszilt (miután hozzábújtam),meg magától megsimogatta az arcom,a kezemre is adott puszit..
De ő bátrabb mint én.
Ne csinálj semmit.
A csákó nem is biztos hogy akar téged vagy nem tudja eldönteni és akkor minden ilyen plusz gesztussal csak magad alatt vágod a fát.
Főleg hogy azt mondod nem egy félénk típus
Köszönöm szépen neked is,második válaszoló!
Talán jobb ha nem csinálok semmit..de ettől függetlenül,nem tartom igaszságosnak,meg túl értelmesnek,hogy ő meg vagy simogat,vagy megpuszil,vagy a kezemre is ad puszit..meg ilyeneket csinál..
Ha egyáltalán nem szeret,miért jó ez neki?:/
Ráadásul,ez kicsit olyan igaszságtalannak is tűnik nekem...
Bár lehet csak én vagyok túl érzékeny meg naiv.
De azért köszi a választ. :)
Hát, én az első válaszolónak adnék igazat.
Ha azt érzed, igazságtalan vagy, akkor a lelkísmereted szól. A tudatalattud. Hogy ha szeretsz valakit, és ő így kimutazja, akkor neked vi-szo-noz-nod kell.
DE csak ha készen állsz!
:)
24/F
Amit utoljára Írtál, nekem úgy jön le, hogy tetszel neki, jelezd finoman hogy neked is. :)
sok sikert 30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!