Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érzelem nélkül képtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelem nélkül képtelen vagyok lefeküdni bárkivel férfi létemre. Viszont már nagyon hiányzik az érintés. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Már évek óta egyedül vagyok, a hivatásosoktól undorodom, legalább egy félig normális lányt lehetne találni ha már normális nincs. Lassan ott tartok, hogy feladok egy hirdetést, hogy fizetek az ölelésért. Mostanra már egyre inkább nem érdekel a szex. 29/F
2017. febr. 24. 10:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én is pont így vagyok. Érzelem nélkül, nem áll fel:((

Igaz, bennem a nők 60-70 százaléka, azonnal tud érzelmet kelteni.

2017. febr. 24. 11:48
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Még a fő kérdés alapján tök szimpatikus voltál, gondoltam, végre egy normális pasi.

Aztán elolvastam a megnyilvánulásaidat.

Nem csoda, hogy nincs senkid :D

2017. febr. 24. 12:19
 13/23 A kérdező kommentje:
Attól, hogy megvan a vélemémyem a prostikról meg a homofób 12 évesekről akiknek inkább a tanárra kellene figyelni az órán. Nem látom a bibit. De világíts rá kèrlek
2017. febr. 24. 12:46
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem a véleményeddel van bajom. Mint írtam, a kérdés alapján szimpatikus volt a hozzáállásod, miszerint kell az érzelem a szexhez. Ha ez szimpatikus nekem, akkor valószínűleg nem támogatom a hivatásos hölgyekhez mászkálást.

A stílusoddal van a baj.

2017. febr. 24. 13:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem sem megy érzelem nélkül, így megesnek a hosszas időszakok, amikor nem ölelget senki. Ha érintésre vágyom, akkor elmegyek úszni vagy beülök a kádba, a víz simogatása is megnyugtatóan hat. Az ágyamban pedig van egy plusz paplan, azt átölelve alszom el.
2017. febr. 24. 13:24
 16/23 A kérdező kommentje:
Értem, tehát kifejteni nem tudod. Vicc ez az oldal. Régen még lehetett építő jellegü kritikákat olvasni/kapni. De látom ma már csak a magyarázat nélküli ócsárolás/beszólogatás van csak....
2017. febr. 24. 13:24
 17/23 anonim ***** válasza:
53%

Pont Te beszélsz mikor kijelented,hogy normális lány nem létezik? Az nem leszólás, ócsárolás?

Amúgy nem tudom hol írtam, hogy homofób vagyok, mi sem áll távolabb tőlem, csak azt ha ennyire leszólod a nőket akkor miért nem keresgélsz a másik oldalon ott hátha találsz normálisat...

2017. febr. 24. 13:32
 18/23 A kérdező kommentje:

Azt általában nem tudja magáról az ember ha homofób de sebaj.

Az hogy normális lány nincs inkább valaminek a hiányát jelenti ès nem a minősítését. Gondold át újra....

2017. febr. 24. 13:44
 19/23 anonim ***** válasza:
64%
"Számomra aki pénzért csinálja akár egyszer is az értéktelenné válik. " DE!!!! te fizetsz egy ölelésért. Akkor ö nem pézért csinálja? Hablatyolsz össze-vissza.
2017. febr. 24. 16:53
 20/23 anonim ***** válasza:

Jaaa vannak ellentétek a mondandódban :)

Ölelgetni pénzért mehet, de szex már nem...

Amúgy értem amit mondasz, csak így egy megkeseredett ember leszel.

Nekem sincs senkim, de azért nem mondom folyamatosan hogy nincs egy normális nő sem. Mert vannak, csak meg kell találni.

Egy jó hasonlat szerintem hogy nap mint nap látsz jó autókat az utcán, de egy porsche ritkán jön szembe!

2017. febr. 24. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!