Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonéves hölgyek! Hol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves hölgyek! Hol és hogyan "lehet" szóba elegyedni, megismerkedni veletek? Hogy szeretitek? ^_^ Azoktól kérdem, akik szintén kerülik a koncerteket/diszkókat, és nem ismerkedni járnak kocsmákba/cukrászdákba sem.

Figyelt kérdés

Az alábbiak sajnos kizárva:

Utca, park:

Temérdek lány elutasítja, ezért nem ismerkedik vadidegenekkel ezen helyeken, menekül.

Internet:

1.: Vagy társkeresőkön alig van fent nem komolytalan hölgyemény (komolytalan = csak azért regisztrál, hogy az egóját fényezze a sok pozitív levéltől, aztán mikor már "megbizonyosodott" arról, hogy ő "milyen jó nő" - lelép) és aki fent van normális arra vagy négyszer annyi ipse jut.

2.: Vagy rengetegen magát az Orcakönyves ismerkedést utasítják el (itt is lehet olvasni olyanokat, így csupa nagybetűvel, ordítva írva: "MIKOR FOGJÁTOK MÁR MEGÉRTENI, HOGY A FACEBOOK NEM TÁRSAKERESÉSRE VALÓ?!")

Élőben "kellene" valahogy mégis... ^_^

(Mielőtt valaki feleslegesen leírná - nem, nem "csajozós dumákat" kívánok alább olvasni. Senki nem gondol ezekre akár csak egy kicsit is komolyan.)

Sokan modják, hogy elfogadható kinézet bőven megvan! (Személy szerint én soha nem fogom írni azt, ami itt a gyakorin szokás, hogy "mindenki valami eszméletlenül csuda jóképű." :D )

De ugyanakkor tapasztalatlanságból (minimális partnernőszámból) fakadó kezdeményezési-merészség-hiány is szintén megvan.

2017. febr. 22. 11:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
73%-os, te egy ennyire rosszmájú faszi vagy, vagy ezzel a minősíthetetlen stílussal (a magad furcsa módján...) rávezetni (gyengébbek kedvéért: segíteni) próbálnád az embert a "helyes útra"? Nehéz eldönteni, hogy trollkodni akarsz, vagy segíteni... :)
2017. febr. 22. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
(Melyik 73%-os válaszolóra gondolsz?)
2017. febr. 22. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem rám gondolt, de én csaj vagyok.Puszika.:) Néha gonosz vagyok, főleg mikor ilyet kérdezel. Sztem már kitaláltál előre mindent, de semmikép sem számodra pozitív. Így nem lesz belőle semmi.Gondold újra. Mindenképp segítő vagyok. Amúgy 99 százalékban kedves, igazi angyalka. Te nem mondanád meg,mert most csak az 1 százalékot látod. Nem is baj.

Nem szoktam trollkodni, kivétel a kis tündérke aki előadta a Romana füzet 20.részét.Bár az se az volt.

2017. febr. 22. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy szerény kis személyem a cukrászdába enni járok, nem ismerkedni, hisz nem 60 vok.A parkba sétálni,mint a 60 évesek, ott azért eszembe szokott jutni, hogy hátha.Utcán is simán ismerkednék, de ott csak a hajléktalanok, és az elemebetegek olyan bátran aktívak, hogy inkább muszáj nemet mondanom.Internet egy remek hely.Facebookom már nincs,az nekem fusztráló,mert sosem selfizem a mellemről képet.
2017. febr. 22. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:

azt hiszem beleillek az általad leírt képbe:

fiatal is vagyok, normális nő is vagyok, de valóban nem olyan egyszerű ismerkedni velem

utcán, parkban én sem szívesen ismerkednék, ha el is megyek sétálni egyet, akkor nem ebből a célból, meg valahogy nincs jó érzésem azzal kapcsolatban ha egy ilyen helyen vadidegenek leszólítanak

a netes társkeresők megint bonyolultak,mert vagy nem adok meg annyi adatot amiből látszik hogy milyen is vagyok, vagy megadok de akkor meg már túlsok mindent elárultam magamról

velem tényleg jobb személyesen, ha ismerkedésről van szó

és így leginkább a munka/egyetem/hobbi trió alkalmas az ismerkedésre

a hobbi necces mert csak heti egyszer járok el sportolni és ott kb mindenki ismer mindenkit de a másik kettő még játszik...:)

2017. febr. 27. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!