Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak azért nem volt párkapcsolata, mert kevés lány tetszik neki igazán, válogatós és emiatt nem talált kölcsönös párkapcsolatot, mennyire számít negatívumként egy nőnél?
"Számonkérés, gyanúsítgatás, féltékenység, duzzogás."
Ehhez se kell párkapcsolati tapasztalat, hanem csak egy kis önfejlesztés kell hozzá. Én nőbe se szeretném ezt viszont látni, mert felesleges állandóan féltékenykedni mellé duzzogni, mert egyrészt ilyenkor az ember önbecsülése nincs rendben másrészt a párkapcsolat egyik alapja az őszinteség, amibe nem fér bele az állandó számonkérés. Nem szeretném, ha állandóan csak számon kérnénk egymást hanem adjunk szabad teret egymásnak.
11-es vagyok. Igen, Kedves Kérdező, elméleti szinten igazad van, csakhogy egyrészt a barátság vagy más emberi kapcsolatok nem feltételeznek annyi együtttöltött időt, mint egy felnőtt normális párkapcsolat. Vagyis, nem kétlem, hogy bárki tud viselkedni heti két alkalommal három óra erejéig, míg elfogy a megrendelt sör/limonádé. Párkapcsolatban, főleg ha össze is költöztök, mindig együtt vagytok, ilyenkor az önkontroll lehetetlen a teljes időtartamra, és megmutatkozik az igazi személyiséged. Igazi személyiség, vagyis a tanult viselkedésmód. Csakha neked nem volt kapcsolatod (általános itt a "te"), akkor nem volt alkalmad tanulni.
Persze, kettőn áll a vásár, viszont az utolsó tapasztalatom alapján azt mondanám, hogy könnyű összeállni, mint lovak az árnyékban bárkivel, viszont értékes és kiegyensúlyozott kapcsolatra csak a magas érzelmi intelligenciával rendelkező felek képesek. Azt meg talán (az elozo tapasztalatom alapján) nem tanulod magadtol, és nem fogják adni a más területen szerzett élettapasztalatok sem. Érzelmekről beszélünk, mindenkinek érzékeny terület, és intelligencia szinttől független, sajnos.
Lehet, neked összejön, nem általánositok, minden jot kivánok neked ebben. Én eddig a fentieket tapasztaltam. Talán majd jön valaki, aki meggyőz az ellenkezőjéről. Mert igazából nagyon jó emberek vagytok ti, extrém-válogatósok.
De azt mond meg légyszi, hogy ezen mit kell tanulni? Amiket leírtál olyan általános dolgok, mint hogy kék az ég és zöld a fű. Attól, hogy nem volt még senkim tisztába vagyok a működésével azért is, mert sokat foglalkoztam magammal, ha sokáig egyedül van az ember társaság nélkül akkor tud az ember igazán fejlődni külső szemlélőként saját magát látni, és van egy jó barátom aki elősegítette nálam a fejlődést és már jobban tudom azt, hogy ki kell nekem.
"Mert igazából nagyon jó emberek vagytok ti, extrém-válogatósok." Kicsit visszavehetnél magadból, mert gondolom neked is legbelül olyan partner kell akivel nem kényszerből vagy vele együtt, csak azért, hogy ne legyél egyedül. Volt már egy pár lehetőségem, de nem éreztem a kölcsönösséget, a vonzalmat, ezért nem mentem bele, aki nekem tetszett volna az vagy foglalt volt vagy nem én kellettem neki, erről én nem tehetek. Úgy érzem a mai világban sajnos inkább az számít erénynek, ha megalkuszok és tapasztalatszerzés címszóval fűvel, fával összejövök.
Nem gondoltam, hogy értelmezhető bántásként is, amit írtam, ne haragudj. Szerintem tartsál ki, én is ebben hiszek, remélem, eljön mihamarabb, aki nekünk rendeltetett. Minden jót!
11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!