Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak azért nem volt párkapcsolata, mert kevés lány tetszik neki igazán, válogatós és emiatt nem talált kölcsönös párkapcsolatot, mennyire számít negatívumként egy nőnél?
#10 "Bejátszik, hogy a válogatás mögött az van, hogy jóval a saját szintje, kategóriája fölött keresgél, azaz nagyobbak az elvárásai a másikkal szemben, mint amit ő maga tud nyújtani."
Olyan lánnyal tudnék együtt lenni aki tetszik, vonzónak találom és lehet belőle komolyan párkapcsolat. Ha csak úgy összejövök, hogy nem volt más és megalkudok, azzal neki is ártanék én meg nem szeretném, hogy miattam csalódjon egy nagyot.
Ezt a szintezést pontosan, hogy lehet értelmezni? Nálam alapból távol áll a hierarchikus gondolkodás, szerintem mindenkinek más a zsánere más tetszik neki.
#10 vagyok.
Részben igazad van. Abban, hogy a megalkuvás, a "ha nincs más, jó ez is, csak legyen" alapon létrejövő kapcsolatnak nincs értelme.
"Olyan lánnyal tudnék együtt lenni aki tetszik, vonzónak találom és lehet belőle komolyan párkapcsolat." => Na, itt van a kulcs. Hogy azért lehet, hogy dolgozni kell.
Mert vajon azoknak a lányoknak mik az elvárásai...
Ne hazudjunk magunknak abban, hogy mindenkinek más a szép. Egy szintig lehet, de azért vannak objektív dolgok, valljuk be, pl egy Kim Kardashian kaliberű csaj nem fog összejönni egy segédmunkás ÁtlagJanival, sem egy Molnár Krisztiánnal.
Jó, ezek nagyon szélsőséges példák, de azért érezhető a kontraszt.
Ne vedd magadra, nem látlak, nem ismerlek, általánosságban beszélek.
Egy eltunyult testű, pocakos, nagyobb darab csávó pl hiába szólja le a molettebb csajokat, és csurgatja a nyálát a vékony, vagy sportos nőkre... Én megértem az ízlést, ami adott mindenkinek, de irreális az elvárás.
De menjünk tovább, ne csak a külsőségeket nézzük:
Pl valakinek az a feltétele, hogy a lány legyen házias, igényes a környezetére, tudjon főzni, stb. Vajon azért akarja ezeket, mert ő maga is megcsinálja, és majd együtt megosztják, vagy azért mert ő nem képes rá, és legyen aki megcsinálja helyette?
Sok mindent lehetne még sorolni, ezért mondtam, nem mindegy, hogy az a léc az hol helyezkedik el, és aki az elvárásokat támasztja, mennyire van vele egyensúlyban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!