Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfinak azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak azért nem volt párkapcsolata, mert kevés lány tetszik neki igazán, válogatós és emiatt nem talált kölcsönös párkapcsolatot, mennyire számít negatívumként egy nőnél?

Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 16:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Igen, igazat adok az utolsónak. Én is megnézem, kivel állok le, viszont a volt barátom az tipikus ilyen extrém-válogatós volt, mint ahogy a Kérdező leírja. És abszolút nem tudodta, hogy kell viselkedni a kapcsolatban. Ez nem lett volna gond, türelmes voltam vele és igyekeztem ráhangolni a dologra, de egy év után sem vette fel a lépést. Sajnáltam a dolgot, de nem élőképes egy olyan kapcsolat, ahol kizárólag elvársz dolgokat, de nem adsz.
2017. aug. 17. 15:11
 12/30 anonim ***** válasza:
Tudta
2017. aug. 17. 15:12
 13/30 anonim ***** válasza:
előző, igazad van.
2017. aug. 17. 15:12
 14/30 anonim ***** válasza:
Tízesnek igaza van. Én is válogatós vagyok, kevés kapcsolatom volt. Akit meg igazán szerettem nem tudtam viselkedni. Számonkérés, gyanúsítgatás, féltékenység, duzzogás. Nem akartam én bántani, de így később belegondolva rosszul eshetett neki. Tapasztalatlanság, mivel nem tudtam, hogy kell bánni egy nővel.
2017. aug. 17. 15:25
 15/30 anonim ***** válasza:
"Igen, igazat adok az utolsónak. Én is megnézem, kivel állok le, viszont a volt barátom az tipikus ilyen extrém-válogatós volt, mint ahogy a Kérdező leírja. És abszolút nem tudodta, hogy kell viselkedni a kapcsolatban. Ez nem lett volna gond, türelmes voltam vele és igyekeztem ráhangolni a dologra, de egy év után sem vette fel a lépést. Sajnáltam a dolgot, de nem élőképes egy olyan kapcsolat, ahol kizárólag elvársz dolgokat, de nem adsz." Na most én vagy így. Pedig mennyire örültem neki, hogy egy válogatós, magának való férfi a barátom...
2017. aug. 17. 16:11
 16/30 anonim ***** válasza:
Nekem ez olyan szempontból pozitívum, hogy legalább nem hülyít egy nőt sem. Negatívum akkor, ha tényleg kákán is csomót keres, vagy Pamela Andersont vár el, ha ő meg úgy néz ki, mint Quasimodo.
2017. aug. 17. 17:06
 17/30 A kérdező kommentje:

#10 "Bejátszik, hogy a válogatás mögött az van, hogy jóval a saját szintje, kategóriája fölött keresgél, azaz nagyobbak az elvárásai a másikkal szemben, mint amit ő maga tud nyújtani."

Olyan lánnyal tudnék együtt lenni aki tetszik, vonzónak találom és lehet belőle komolyan párkapcsolat. Ha csak úgy összejövök, hogy nem volt más és megalkudok, azzal neki is ártanék én meg nem szeretném, hogy miattam csalódjon egy nagyot.

Ezt a szintezést pontosan, hogy lehet értelmezni? Nálam alapból távol áll a hierarchikus gondolkodás, szerintem mindenkinek más a zsánere más tetszik neki.

2017. aug. 17. 17:20
 18/30 anonim ***** válasza:

#10 vagyok.

Részben igazad van. Abban, hogy a megalkuvás, a "ha nincs más, jó ez is, csak legyen" alapon létrejövő kapcsolatnak nincs értelme.

"Olyan lánnyal tudnék együtt lenni aki tetszik, vonzónak találom és lehet belőle komolyan párkapcsolat." => Na, itt van a kulcs. Hogy azért lehet, hogy dolgozni kell.

Mert vajon azoknak a lányoknak mik az elvárásai...

Ne hazudjunk magunknak abban, hogy mindenkinek más a szép. Egy szintig lehet, de azért vannak objektív dolgok, valljuk be, pl egy Kim Kardashian kaliberű csaj nem fog összejönni egy segédmunkás ÁtlagJanival, sem egy Molnár Krisztiánnal.

Jó, ezek nagyon szélsőséges példák, de azért érezhető a kontraszt.

Ne vedd magadra, nem látlak, nem ismerlek, általánosságban beszélek.

Egy eltunyult testű, pocakos, nagyobb darab csávó pl hiába szólja le a molettebb csajokat, és csurgatja a nyálát a vékony, vagy sportos nőkre... Én megértem az ízlést, ami adott mindenkinek, de irreális az elvárás.

De menjünk tovább, ne csak a külsőségeket nézzük:

Pl valakinek az a feltétele, hogy a lány legyen házias, igényes a környezetére, tudjon főzni, stb. Vajon azért akarja ezeket, mert ő maga is megcsinálja, és majd együtt megosztják, vagy azért mert ő nem képes rá, és legyen aki megcsinálja helyette?

Sok mindent lehetne még sorolni, ezért mondtam, nem mindegy, hogy az a léc az hol helyezkedik el, és aki az elvárásokat támasztja, mennyire van vele egyensúlyban...

2017. aug. 17. 17:46
 19/30 anonim ***** válasza:
én azt mondom, legyen meg a vonzalom, a többi összecsiszolódás kérdése.
2017. aug. 17. 17:48
 20/30 A kérdező kommentje:
Ja még a tapasztalatról még annyit, hogy "nem tudja, hogy kell viselkedni párkapcsolatban" ez egy hülyeség. A párkapcsolat ilyen különleges lenne, hogy másként kéne viselkedni ott? Ugyanúgy kell mint a többi emberrel. A párkapcsolat a szeretetadásról, tiszteletről, figyelmességről, önzetlenségről szól, de egy igaz barátság is ilyen csak az nem ilyen intim. Most attól, hogy nem volt senkim még nem viselkedem úgy, mint egy 15 éves, mert felnőttem közbe és vannak élettapasztalataim, amik fontosabbak, mint a párkapcsolati tapasztalatok.
2017. aug. 18. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!