Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan, akit szintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akit szintén piszkál a rokonság, hogy miért nincs már végre valakije?

Figyelt kérdés
Már nincs kedvem elmenni semmilyen családi eseményre, mert egyből előkerül a téma, hogy miért nincs barátom. Nektek is mindig felteszik ezeket a kérdéseket, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
2017. febr. 21. 13:45
1 2 3
 21/30 Rumi bátya ***** válasza:
15ös nekem is! Kivi vagyok h tényleg olyan- mint amilyennek gondolod... engem nem tartanak rondának, én saját magamat tartom nem olyan szépnek, de igazából semmi nagy baj nincs velem. Már egy ideje nem vittem haza lányt - egy nagy 2éves szakitás után aminek 6éve, azóta szinte semmi. Folyton kérdezgették, mikor egyszer mondtam a szüleimnek. , hogyha lenne is, akkor se mondanám el nekik. Azóta leraktak a kérdezősködésről :D
2017. febr. 21. 22:07
 22/30 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék képet 15-ös. Lehetne?
2017. febr. 22. 04:01
 23/30 anonim ***** válasza:

Na, mit mondtam? :))

2017. febr. 22. 06:27
 24/30 anonim ***** válasza:

"előtte minden tök jó volt, meg megértettük egymást meg kedveltük egymást."

ez a barátság ismérve !!!

2017. febr. 22. 08:31
 25/30 anonim ***** válasza:

"ha ezzel a humorral, ami a válaszod szerint van, eljársz társaságba, és ott is ezt az énedet mutatod, hamarosan fogsz olyan lányt találni, aki vállal téged. A lányok között éppúgy vannak sikertelenek, mint a fiúk között, és ők is el vannak keseredve. Csak akkor van baj, ha az elkeseredés megkeseredettséget szül. Humorral lehet ellene harcolni.

Elárulok egy nagy titkot: a csúnyább lányokkal is ugyanolyan élvezetes a szex, mint a legszebbekkel, csak esetleg odaadóbbak. És még egy: a szépség nagyon relatív, ha megszoksz valakit, meglátod benne azt, ami szép."

Megint ez a hülyeség egy valószinű olyasvalakitől, akinek fogalma sincs az egész problémáról... Tisztázzunk valamit. Nos: A sikertelen lányoknak SEM KELl sikertelen pasi! Tapasztalat!! A csúnyácskább lányok ugyanúgy fennhordják az orrukat, és ugyanúgy elhajtják a sikertelen pasikat! Épp ma a melóhelyen is volt szó róla, hogy az egyik munkatársnőmnél, aki szintúgy nem valami szépségkirálynő, bepróbálkozott egy sikertelen srác munkatársam. A srác háta mögött beszélték a munkatársaim, hogyan pattintsák le a csajról... Erről ennyit okoskodók, akik folyton a sikertelen lányokkal jöttök!!

2017. febr. 22. 18:05
 26/30 anonim ***** válasza:

Kedves #25,

nagyon melléfogtál. Először is, magam is két nagyon komoly hendikeppel indultam neki az életnek, és sokáig tartott, amíg ki tudtam jönni a gödörből. Mindazt, amit elértem kizárólag a személyiségemnek köszönhetem, nem valami külső tulajdonságnak. Tehát igen pontosan értem a kérdezőt, 23 évig éltem az ő bőrében.

A humor és az intelligencia kézenfogva jár. A buta embereknek primitív humoruk van, az intelligenseknek olyan, amivel igenis lehet hódítani. Egyáltalán, az intelligencia az, ami vonzóvá tesz. Nem állítom, hogy minden nőnél működik, de soknál.

Kikezdhetetlen tény, hogy a szép lányok alapvetően a jóképű pasikkal foglalkoznak. Meglepő módon mégis gyakori, hogy szép nő mellett előnytelen külsejű férfi van. Az viszont, hogy egy jóképű, fess férfi mellett egy csúnya nő legyen, majdnem kizárt. Szerintem a csúnyácska lányok nagyobb hátrányban vannak, mint a nem jóképű fiúk.

Ezért írtam, amit írtam. Én megláttam a kérdezőben az intelligenciát, és bátorítom, hogy éljen vele.

2017. febr. 23. 11:45
 27/30 anonim ***** válasza:

Szia # 26! Hagy reagáljak arra, amit írtál:

"A humor és az intelligencia kézenfogva jár. A buta embereknek primitív humoruk van, az intelligenseknek olyan, amivel igenis lehet hódítani. Egyáltalán, az intelligencia az, ami vonzóvá tesz."

Ezzel én is egyetértek, szerintem is a humor vonzó (nő vagyok). Viszont én úgy gondolom, nemcsak a férfiaknál, hanem mindkét nemnél nyerő! (Bár mindenkinek más a szép) de mondjuk, hogy az átlag ízlés szerint kevésbé szép nőknek is lehet jobb külsejű párjuk. Tapasztaltam már, hogy humorral, vagy kedvességgel ők is nagyon jól fel tudják turbózni a személyiségüket! Én is szívesen barátkoztam ezekkel a nőkkel, jó volt a társaságukban így nem csodálom, hogy elég hamar elkeltek, ráadásul jóképű párra leltek!

2017. febr. 23. 17:06
 28/30 anonim ***** válasza:
Nos, én No.15 vagyok. Első körben itt is köszönöm azoknak, akik privátban válaszoltak. Másodsorban viszont itt valami nekem nem stimmel. Mindenki azt mondta, még ha nem is ezekkel a szavakkal, hogy teljesen átlagos vagyok. A valóság viszont nem ezt mutatja, szóval most már végképp nem tudom, mi a helyzet. :/
2017. febr. 23. 18:31
 29/30 anonim ***** válasza:
Valószínűleg akkor a személyiségeddel lesz probléma, illetve keveset és rosszul kezdeményezel, a nem megfelelő nőknél.
2017. febr. 23. 18:52
 30/30 anonim ***** válasza:

Kedves #15,

ezek a válaszolók elolvasták a kommentedet, átérezték a helyzetede, megnézték a képedet (én nem láttam). Normális ember ezek után nem mond olyat, amivel elszomorítana. Szóval ne vonj le ebből semmilyen következtetést.

A társkeresőn annyival rosszabb a helyzet, hogy ott nem tudnak rólad semmit, vagy csak néhány levélváltásnyit, és azután látják a képedet. A lányok a társkeresőn nem a magasabb intelligenciájú csoportból valók, azok ugyanis nem szorulnak rá. Akik oda írnak, legnagyobbrészt magas, szőke, jóképű, gazdag pasit keresnek... hófehér paripán (lehet BMW is).

Ebből se lehet levonni semmilyen konzekvenciát.

Konkrét receptet nem adhatok, csak annyit, hogy keress olyan társaságot, ahol hosszabb időn keresztül összejártok, mert az egyéniséged úgy tud kibontakozni, ha hagynak rá időt. Foglalkozzon az a társaság valami olyasmivel, ami érdekel, és akkor hasznos is lesz, hozzá is tudsz szólni a dolgokhoz. Az Index Fórumain a világ minden hobbijából van topik. Onnan pl. meríthetsz ötletet.

Sok sikert kivánok!

2017. febr. 24. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!