Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek udvariatlan vagyok, ha 2 hét járás után nem megyek el a családi összejövetelre amire a barátom elhívott? 21/l
Nekem ez nagyon korai még. Szüleit megismertem egyik nap, de ilyen nagy családos programhoz úgy gondolom több időnek kell eltelnie.
Még karácsony előtt lesz,pár nap múlva. Ismerem őt régebb óta, amúgy. Mondtam neki,hogy miért nem szeretnék menni.
Tényleg semmi rosszindulat nincs ebben,illetve semmi bajom sincs azzal hogy a rokonokkal találkoznom kéne,de ilyen hamar még nem szeretném..
Mi a véleményetek?
2. válaszoló, hát egyelőre nem gondolkodom ilyenekben,de feltételezem,irónia volt :D
3.kommentelő : Már mondtam neki hogy nem megyek,kicsit szerintem gáz lenne meggondolnom magam:)
Bocsi, erről eszembe jutott életem egyik leggázabb és egyben legviccesebb sztorija:Dd
Alig voltunk együtt két-három hete az akkori barátommal (akivel a mai napig nem értem hogy lehettem együtt 3 hónapot:Dd) amikor áthívott magukhoz délutánra, mondván, hogy nem lesznek otthon a szülei, nem kell beszélgetni velük. 18 évesek voltunk. Belépve a lakásba sok ember fogadott... Szerintem az egész családja ott volt, és hát persze hogy udvarias kislányként mindenkivel beszélgettem. Kínos volt, persze, már rögtön a nagyi kedvence lettem, amikor meg is említette, hogy miért nem velem van együtt Karcsi. Én meg néztem rá, hogy de, én vagyok a barátnője. Erre a nagyi: Ja, már szakítottatok azzal a kislánnyal aki tegnapelőtt itt volt? :DDDDDDDDDD
Amúgy nem bunkóság, nem udvariatlan, teljesen normális. Tőle kedves volt, hogy elhívott, de ez még szerintem is korai:) Nekem személy szerint egy igazi nagy családi banzáj fél év-négy hónap után lenne ideális, de mindenkinél máshogy működik. A barátom szerintem 2 hét után levitt magukhoz vidékre ( jó, csak kb fél órára laknak pesttől ) ahol igazi falusi hangulatban mindenki szépen átbandukolt az ő házukba; családi barátok, nagyik, nagyapák, unokatestvérek, unokanénik, szomszéd, a néni akiktől a csirkét veszik... És elkezdtek borozni. Én meg csak úgy álltam ott hogy heló:D Mint egy igazi nagy olasz család. Náluk ez ilyen spontán volt. Viszont azóta már fél éve együtt vagyunk és imádom a kis olaszos családját!:D Na. Sokat dumálok. Nem gáz. Ennyi.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!