Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni mit is érzek. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, azóta egyszer randiztunk, akkor nagyon aranyos és szimpatikus volt. De valahogy nem tudom... van ami nagyon tetszik benne, de van ami nem (bár abból csak 1-2 dolog van főleg a külsőn) valahogy mégis megfogott, rengeteget gondolok rá, és alig várom mindig hogy írjon. Mégis valahogy egész mást érzek iránta mint a korábbi csajok iránt akikkel kavartam. Tudom 1 randiból még nem lehet megítélni valakit, meg idejekorán túlgondolkodom. De máskor mindig tudtam egyből mit akarok, vagy akarom e?... most pedig..
22/F
2016. szept. 18. 23:10
1/3 anonim válasza:
Hát találkozz vele azt eldöntöd.
2/3 anonim válasza:
Ha élvezed a társaságát, használd ki, légy vele sokat, aztán úgyis eljön a pillanat mikor megérzed, ha lépni akarsz felé. Addig meg ne ígérj semmit, meg ne rágódj rajta, a sietség gyakrabban szül rosszat, mint jót. Ha jó vele lenni, úgysem ezen fog múlni lecsapják-e a kezedről, vagy ilyesmi, mert nála is kialakul valszeg a kötődés az irányodba. Ha pedig nem, akkor gyakorlatilag tökmindegy (mármint ha a szex lehetőségét nem nézzük, mert komoly kapcsolatban gondolkodnál inkább)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen természetesen abban gondolkodok, és köszönöm :)
2016. szept. 19. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!