Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit szintén piszkál a rokonság, hogy miért nincs már végre valakije?
Jelen.
De am azért csinálják mert egyszerű a gondolkodásuk és szerintük te is "ettől leszel boldog".
Nem lehet vele egyáltalán mit kezdeni ha vitába szállsz csak nyomják a hülyeséget. Ha teheted zárd le úgy h magánügy.
Senkinek nincs joga ahhoz h beleszóljon más életébe.
Munkahelyen meg ha felmerül ez a téma na ott tényleg mond h magánügy mer ha nem halálra fognak szekálni.
Mondanám h üdv a klubban de ez nem nagy élvezet.
Később előfog jönni a mikor lesz már gyereked téma is.
Most mondanám h szánalmas dolog más életében turkálni , de ez hatástalan.
Kitartást neked is.
A szűk családom nem(mer) már, de azért anyumnak felcsillan a szeme, ha pl új férfi munkatársról beszélek. :D
Viszont az összes ismerősömnek kb ez a 2. kérdése, mikor találkozunk. Amikor meg közlöm, hogy nincs, jön a sajnálkozó tekintet, meg a kéretlen pasizási tanácsok. Mint ha e nélkül nem is lehetne élni. Azt meg végkép képtelenek épp ésszel felfogni, amikor közlöm, hogy tök jól el vagyok egyedül, persze ha majd jön valaki, örülök neki, de addig sem vagdosom az ereimet.
"Viszont az összes ismerősömnek kb ez a 2. kérdése, mikor találkozunk. Amikor meg közlöm, hogy nincs, jön a sajnálkozó tekintet, meg a kéretlen pasizási tanácsok. Mint ha e nélkül nem is lehetne élni. Azt meg végkép képtelenek épp ésszel felfogni, amikor közlöm, hogy tök jól el vagyok egyedül, persze ha majd jön valaki, örülök neki, de addig sem vagdosom az ereimet."
Dettó...
Nekem 10 éve mondta a rokonság anyai ága, hogy legközelebb vigyem a menyasszonyomat(!?) is.
Azóta nem voltam náluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!