Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év után esküvő?
Első évfordulónkon viccből mondtam,hogy milyen szép lenne,ha az esküvőnk is ugyanazon a napon lenne. Megnéztük a dátumot és jövő évben esik pont szombatra,utána legközelebb 2023-ban.
Tetszik mindkettőnknek az ötlet,csak félek,hogy a család,rokonok nem fogadják jól az ötletet.
Mindent mi fizetnénk,de 2017-ig nem tudunk annyi pénzt összespórolni,hogy az összes rokont meghívjuk.
Családias hangulatú aprócska esküvő lenne,20 fős maximum.Mindketten inkább ilyet szeretnénk,de a családjaink oda vannak a nagy lakodalmakért.
A szülők helyében korainak tartanátok?
Milyen reakcióra számíthatunk tőlük?
Hogyan adjuk tudtukra,hogy nem hívhatnak meg mást,mert nem lesz neki hely az étteremben? (és ezt meg is értsék)
Attól függ, h hány évesek vagytok!
Amúgy meg ti szervezitek az esküvőt, annyi személyt hívtok meg amennyit ti akartok. Ha ők nagyobbat szeretnének, akkor segítsenek és szálljanak bele a költségekbe! :) Én tuti ezzel kontráznék
Most csak emiatt esküvő, ráadásul 1 év után?
Elhamarkodott. Szerintem ebből nem lesz 2023... :(
Szervezettek meg mindent titokban
Es elotte egy honappal kuldjetek ki a meghivokat
Igy tuti nem tudnak beleszolni
En anno hasonlo okok miatt hazasodtam igy
A helyedben magasról tennék a rokonok véleményére. Nem nekik házasodtok, hanem magatoknak, kettőtökért.
Egyszerűen meg kell mondani, hogy ti így szeretnétek.
Ha nem akarják elfogadni be lehet vetni a házra/nászútra/gyerekre spórolunk dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!