Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon mi történne, ha az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi történne, ha az itt siránkozó férfiak legalább annyi energiát fordítanának személyiségük és megjelenésük fejlesztésére, mint amennyit arra fordítanak, hogy a gép előtt ülve szidják a női nemet?

Figyelt kérdés
Ez egy elméleti kérdés, no offense
2017. febr. 20. 11:46
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Az nem egy lelkesítő "segítség", ha azt mondod, hogy álljon be a sorba, vegye fel a tömegmintát. Akinek van egy kis esze, annak ez nem fog tetszeni.

Az meg különösen vicces, hogy úgy állsz hozzá, hogy ha egyszer megpróbáltál valamit, de nem jött össze, akkor sosem próbálkozol vele többet... Bezzeg mi, férfiak meg bármilyen kudarc után csak menjünk tovább, mintha mise történt volna, és ha csak jelét is adjuk, hogy nem esett jól, már szar emberek vagyunk.

De ha ezzel csak azt akarod sugallni, hogy ti, nők gyengébb képességűek vagytok, és ezért jogos, hogy egyetlen kudarc után feladjátok, míg mi, férfiak vagyunk az erősebbek, hát jó.

2017. febr. 20. 20:28
 42/47 anonim ***** válasza:
Attól nem lesz kisebb offense, hogy odaírod, hogy no offense. Csak mondom, amúgy egyetértek veled, de most - nem olvastam vissza - gondolom, már 6x elküldtek az anyádba. Amúgy mi lenne? Semmi, kevésbé lenne vicces/megdöbbentő ez a topik.
2017. febr. 20. 22:10
 43/47 anonim ***** válasza:

" Gondolom nő vagy, fogalmad sincs ezekről a dolgokról,"

A nők még életükben nem láttak női-férfi párkapcsolatot, mi?

2017. febr. 20. 22:15
 44/47 anonim ***** válasza:

"De ha ezzel csak azt akarod sugallni, hogy ti, nők gyengébb képességűek vagytok, és ezért jogos, hogy egyetlen kudarc után feladjátok, míg mi, férfiak vagyunk az erősebbek, hát jó."

Az a különbség, hogy az egyikben neked tesznek szívességet.

2017. febr. 20. 22:20
 45/47 anonim ***** válasza:

"Az a különbség, hogy az egyikben neked tesznek szívességet."

Pardon?

2017. febr. 20. 22:30
 46/47 anonim ***** válasza:
Utolsó, mit nem értesz? Nehogy már nekem ugynaolyan fontos legyen a neked való segítség, mint neked az udvarlás.
2017. febr. 21. 19:18
 47/47 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy én egy árva szót nem írtam a nekem való segítségről, és miért reflektálsz olyanra, amit nem írtam.
2017. febr. 21. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!