Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi történne, ha az itt siránkozó férfiak legalább annyi energiát fordítanának személyiségük és megjelenésük fejlesztésére, mint amennyit arra fordítanak, hogy a gép előtt ülve szidják a női nemet?
Kedves kerdezo!! :)
Nem hiszem hogy csak ez a probléma létezik , bár igazad van sok ilyen ember van a földön. De lehet hogy noben is. :(
Soha sem sírtam , panaszkodtam egy nőre sem ha más kell neki sok szerencsét. :(
Pl... fedebook , újévkor voltam ott, inkább a kedvesem el vagyok mint fogdosni a telefonon, oda vissza elvárom :) ismerek olyan embert hogy 24-24 online van a telefonon, és ez no. Munkahelyen 10 percenként nézi hogy kapot-e v mit ez egy mások no.
Szó maradjunk annyiban hogy ferfiben és noben is megtalálható a kérdésed, szerencse kell hogy megtalálod a nagy öt.
Nem vagyunk egyformák, ahogy a véleményünk sem :)
25.: próbáltam így kerek-perec megmondani egy srácnak, miben javíthatna, az volt a válasz, hogy sajnálja a páromat, hogy ilyen barátnője van és ő nem barátkozna velem, mert én felszínes vagyok. Wtf ő kért véleményt a külsőjére :D Elment rá kb két órám, mikor ezt benyögte, többet nem fogok segíteni az ilyen embereknek, mert ha valaki nyújtja a kisujját, leszakítják az egész karját.
Nekem ki segített párt keresni, ki segített, hogy milyen ruhát hordjak? Senki. Senki sem jótékonysági intézmény. Ha ilyen szolgáltatást akarsz, fizess egy szakembernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!