Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi történne, ha az itt siránkozó férfiak legalább annyi energiát fordítanának személyiségük és megjelenésük fejlesztésére, mint amennyit arra fordítanak, hogy a gép előtt ülve szidják a női nemet?
Ugyanazt tapasztaltam egy az egyben,mint a 14-es. Maximálisan egyetértek vele. Aki azzal jön,hogy talált 1-2 kivételt,biztosan van ilyen valahol.
De attól,hogy az 5 millióból 2-3-nak szerencséje volt és összejött,attól a többi 4 999 997-nek nem ez volt a tendenciája.
Az arányokat gondolom mindenki látja.
Szóval én akárhogy számoltam az,hogy összejöjjön nekem egy barátnő valaha,amilyennek születtem genetikával,hát több esélyem van az ötöslottó megnyerésére...
Pedig nem vagyok olyan csúnya gyerek,akiket megkérdeztem lányokat,átlagos kinézet megvan,csak van egy egyedi stílusom,ami nem szokványos alapvetően.
Hiába járok el mostanában is ismerősökkel bármerre,dumálunk új emberekkel stb.
Eredmény ugyanúgy 0,de persze csak nálam. Aki ismerősöm jóképűbb sokkal,neki kb. egyből elindult több csajjal is valami.A másik haverom is ugyanez kb.,pedig ő nem is néz ki sokkal jobban,mint én,talán egy picivel.
De neki is összejön mindig valami,nekem semmi természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!