Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon mi történne, ha az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi történne, ha az itt siránkozó férfiak legalább annyi energiát fordítanának személyiségük és megjelenésük fejlesztésére, mint amennyit arra fordítanak, hogy a gép előtt ülve szidják a női nemet?

Figyelt kérdés
Ez egy elméleti kérdés, no offense
2017. febr. 20. 11:46
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

sokan szánalmas mit tudnak művelni, DE a bennük levő csalódottság, bánat ezt hozza ki belőlük...

ők nem látják azt az utat amit oly sokan mások...

23F

2017. febr. 20. 14:50
 32/47 anonim ***** válasza:
57%
Szergej, ne égesd már magad, ez a segítség követelés annyira szánalmas.
2017. febr. 20. 14:52
 33/47 Szergej55 ***** válasza:
Kedvesem, te totális szereptévesztésben vagy, szórakozni jöttem és kiválóan is sikerült hála nektek. :D
2017. febr. 20. 15:21
 34/47 A kérdező kommentje:
34.:én szórakozok rajtad, de csak nyugodtan :D
2017. febr. 20. 15:56
 35/47 anonim ***** válasza:
Nem is vagy kötelező segíteni, jótékonysági intézmény sem vagy ez is igaz, de akkor ne írd, hogy segíteni próbálsz, mert nem próbálsz, csak azt írod le,amit előtted már leírtak kis millióan.
2017. febr. 20. 16:21
 36/47 anonim ***** válasza:
62%
Nem kell segíteni, mert tök felesleges, ha valakinek nincs igénye a fejlődésre, mert évek óta beleragadt egy negatív spirálba. Felsoroltam egy csomó forrást, honnan lehet tájékozódni, le is lettem pontozva.
2017. febr. 20. 16:25
 37/47 anonim ***** válasza:
Visszaesne a pulzusom 45-re, miközben olvasnám a gyiket. :D
2017. febr. 20. 17:22
 38/47 anonim ***** válasza:
61%

én is írtam már innen pár férfinek, hogy min kéne változtatnia szerintem, hogy jobban nézzen ki (ez volt a kérdése). küldött képet, én leírtam szépen, aztán mondta hogy hát ő ezen nem akar változtatni, azon se. akkor minek írjak bármit is? :D

a másik meg aki tényleg elküld a p.csába.

illetve aki ilyen arrogánsan ír, hogy itt a képem, és mondjam meg min változtasson, ha olyan okos meg segítő szándékú vagyok. hát ez egyszerűen csak lol.

ne nekem legyen már fontos, hogy neki jobb legyen.

sokan vannak ezen az oldalon olyanok is, akik írják hogy hát ők edzenek, normális ruháik vannak, normális hajuk, mindent kihoztak a külsejükből. ha ők ezt állítják, akkor mi mást javasolhatnánk neki, minthogy a személyiségét is valami jobbá kéne formálnia, ha egyszer azt mondja, hogy a külsejében már nem tud fejlődni?

2017. febr. 20. 17:50
 39/47 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy én olyan baromi ronda vagyok, hogy semmi nem dobna fel :D
2017. febr. 20. 19:56
 40/47 anonim ***** válasza:
Mondjuk engem sem dobna fel semmi külsőre az is igaz, úgy hogy ez a segítség dolog az esetemben halott ügy, önmagában meg a jó személyiség nagyon kevés egy párkapcsolathoz ez köztudott.
2017. febr. 20. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!