Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kezdenétek kapcsolatot olyan lánnyal/nővel, aki valamilyen nem szokványos színűre (kék, zöld, rózsaszín, lila, stb. ) festi a haját?
Figyelt kérdés
És azt mondaná, hogy ő ehhez ragaszkodik - tehát ha nem fogadjátok el, akkor fel is út, le is út?2017. febr. 12. 21:50
11/16 opened paradise válasza:
Imádom az extrém színű hajakat.
Kedvencen a világos kék,de az a tényleg nagyon világos. Csak egyszer láttam jót élőben,de pont randin voltam és bár hiába nem alakult komolyra,bunkónak éreztem volna,hogy elmentem mosdóba és sose látott többet:D
12/16 anonim válasza:
Nem kizáró ok, de mindenkinek a természetes hajszíne áll a legjobban.
13/16 nyitott fiú válasza:
Nem ezen múlik. Ha valaki szimpi akkor nem számit nekem F
14/16 anonim válasza:
Youtubeon vannak szépen, igényesen megcsinált színes hajú vloggerek, de élőben még nem láttam olyat, ami tetszett volna. Az összes igénytelen, hipszter, feminista borzadály.
15/16 Taushi válasza:
Nekem szimpatikus egyértelműen, de embere válogatja tényleg, kinek ez, kinek az. De ha be van festve a hajad, az olyanok legalább elkerülnek, akiknek ettől távol áll az ízlése, és az legalább jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!