Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rózsaszín felhő után mivan?
Amúgy kicsit ellentmondásos, hogy "Csak őt tudom elképzelni" és "El kéne hagyjam?" szóval szerintem először fejben kéne rendet tenni.
De egyébként meg progit kell csinálni meg menni ide-oda, hogy ne legyen lapos a kapcsolat (tök mind1 hány éves).
hát attól függ. van hogy én is kevésbé vágyom a társaságára, de akkor máséra sem vágyom, hanem egyedül akarok lenni. ettől még szeretem, de van olyan, hogy a hangulatom miatt pár hétig mondjuk ilyen vagyok.
az hogy tudod hogy ki fogtok békülni úgyis, és ezért nem sírsz, szerintem nem rossz dolog. :D
az már kicsit necces hogy ennyire idegesít. én is van amit nem értek miért úgy csinál ahogy, de már elfogadtam az ilyen hülye szokásait és nem idegesít fel. néha még hiányzik is. de pl anyám minden alkalommal megőrül, ha apukám valamit nem úgy csinál, ahogy azt kéne, pedig szeretik egymást. :D szóval van ilyen is, olyan is.
szerintem ne hagyd még el. ha több időt töltenétek együtt, elmennétek randizni, figyelmesek lennétek egymással, akkor megoldódhat ez.
lehet tényleg csak egy hullámvölgy. megéri próbálkozni, mert nagy dolog nem történt. max nem jön vissza a nagy szerelem és szakítasz 2 hónap múlva, amikor már biztos vagy benne hogy nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!