Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párkapcsolat a rózsaszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat a rózsaszín felhő enyhültével?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, hét hónapja járok a 17 éves barátnőmmel. Az utóbbi időben észrevettük, hogy enyhülni kezdett a szerelem, azaz a másiknak már észre vesszük az apró hibáit, botlásait és már nem csak a szépet vesszük észre. Tapasztalt emberektől kérnék tanácsot, hogy ilyenkor hogyan megy tovább egy kapcsolat? Ha néha kicsit úgy érezzük, hogy a másiknak egy-két idegesítő dolgából néha picit elegünk van, de mégis szeretjük őt nagyon?

2013. máj. 17. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
húha nekem első hónap után is van ilyen. Embertől függ, hogy mit kezd vele. Most mit mondjunk?... Mindenkiben vannak idegesítő dolgok, járhatnál 100 lánnyal is. Ha majd az jut eszedbe, hogy mással akarsz d*gni, csókolózni, kalandozni, akkor építsd le a kapcsolatot mert úgy is vége lesz ilyen gondolatokkal 17 évesen.... Am meg legyetek boldogok. ámen.
2013. máj. 17. 21:56
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem szeretném leépíteni. Mindig is arra vágytam, hogy tényleg legyen egy Normális barátnőm, aki tényleg egy Normális lány. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy vele lehetek, ugyanakkor természetesen, olyan dolgaink is vannak, amivel idegesítjük a másikat.
2013. máj. 17. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
ÉS? akkor elfogadod, néha meg idegeskedsz. Így szokták ezt csinálni :D De...ez elég egyértelmű.
2013. máj. 17. 22:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Csak még tapasztalatlan vagyok, na. :)
2013. máj. 17. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi így tíz év után is végtelenül udvariasan, nagy tisztelettel és persze kissé szomorúan el szoktuk mondani egymásnak, hogy mi volna jó másképp, és hogyan. Nem akar senki változtatni a másikon, csak elmondja, mi a rossz neki, mi bántja, mitől szomorú, min bosszankodik nagyon könnyen, vagy épp mire vágyik, mi tenné boldoggá. Nagyon nem cél a balhé, de vállaljuk azt a kis feszkót, ami tartozéka egy-egy húzósabb esetnek, és legkésőbb utólag észhez térünk a kezdeti, védekező jellegű sipákolásrohamból (ami máig át-átveszi az uralmat, ha teljesen emberi módon, és persze tévedésből támadásnak észleljük a másik ember konstruktív tenni akarását).

Az a felhő csak akadályozta a közös fejlődésetek elkezdését, márpedig a létezés valami soha meg nem nevezett rétegében az egész célja az, hogy ne magányban próbáljatok kezdeni valamit, hanem egymásnak erős és jó támaszt nyújtva tartsatok karöltve a nektek jó irányba.

2013. máj. 22. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!