Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A rózsaszín felhő után mivan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rózsaszín felhő után mivan?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok párommal már 5 éve az elmúlt egy évbe már azt érzem hogy elmúlt az a nagy szerelem.Ilyenekre gondolok hogy ha pl összevesztünk vagy nem úgy szólt képes voltam napokig sírni, vagy mindig hívtam mindig hiányzott csak vele akartam lenni. Ezek a dolgok már elmúltak, persze szeretem és nem tudnák más férfival lenni csak őt tudom elképzelni gyerekeim apjának de mintha kicsit közömbösebb lennék vele szembe,meg rettenetesen idegesít néha azt érzem hogy megtudnám ölni kis dolgok miatt . De viszont Nem sértődök meg már semmin ha összeis veszünk nem érdekel annyira mert tudom csak ideig óráig tart. Ő szeret, azóta érzem igazán a szerelmét amióta én így érzek iránta. Ez az az állapot ami a nagy szerelem után van vagy ez egy hullámvölgy? El kéne haggyjam? Vagy mással is ugyan ez lesz pár év után? Ez a normális? Mással ez hogy történt?

2017. jan. 22. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez amit leírtál, kb azt jelenti, hogy nem voltál belé szerelmes soha. A szeretet, és a szerelem nem ugyanaz. Te mint embert szeretted valószínűleg, de szerelmes nem voltál. Mivel a szerelem nem múlik el, nem csökken, nem alakul sehová. Vagy van, vagy nincs.

10 éve vagyok a férjemmel, és az érzések nem hogy enyhültek, inkább erősödtek. Mai napig gyorsabban dobog a szívem mikor meghallom, hogy üzenetet írt, sokszor hívjuk egymást csak azért, hogy halljuk egymás hangját, mert hiányzott és hasonlók.

5 év az nem sok idő. Ha ennyi idő alatt így kihült nálad ez a dolog, akkor te nem voltál szerelmes belé. Meg kellene beszélnetek. Ez után általában szakítás jön. Vagy akadnak párok akik húzzák még 1-2 évig, és utána mennek szét.

Gondolom az sem véletlen, hogy a párod, és nem a férjed, vagy a vőlegényed.

2017. jan. 23. 00:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek elgondolkodtató válaszokat írtatok.
2017. jan. 23. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!