Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Keresem azt a kövér lányt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresem azt a kövér lányt aki rikító rózsaszín hello kitty kabátban falatozott ma 10-kor a Nyugati téri Mc Donalsban?

Figyelt kérdés
Én rád néztem egy pillanatra mielőtt elmentem. Barna dzsekiben voltam, bajuszos férfi vagyok.

2017. jan. 15. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Hát ez hatalmas! :D

És erre milyen üzenetet vársz? "Szia, én vagyok a kövér lány?"

Szedd össze magad, Freddie, legközelebb menj oda, és énekelj neki egy Radio Gagát, vagy valami. De ez így nagyon otromba.

2017. jan. 15. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Én is láttam a csajt, előttem volt.

Téged is láttalak, ahogy így visszagondoltam az esetre, egyből beugrott a búrád.

2017. jan. 15. 13:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon van egy 'Pesten lattalak' nevu csoport. Ird ki oda.
2017. jan. 15. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Kifele menet még egy hatos csomag McNuggetset a zsebébe csúsztathattál volna :D
2017. jan. 15. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Vicces, hogyha valaki túlsúlyos, akkor azért is kiröhögik, ha diétázik, meg azért is, ha mcdonaldsban eszeik, ha pedig valaki vékony, akkor milyen menő, ha a mcdonaldsban eszik, mert nem diétázik.
2017. jan. 15. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Én vagyok az, Mangal Ica. Jelölj facen.
2017. jan. 15. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Vigyázz nehogy meg egyen téged is.
2017. jan. 15. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Na,ezért örülök,hogy külföldi párom van.Itt még egy nem éppen fiatalkori James Franco is olyan mocsok stílusban le tud szólni más csajt,hogy ha nem tetszik neki,hogy csak nézek.Ezek után keressünk belső értéket egy magyar csúnya pasiban átlagos csajként.Cöhhhh...
2017. jan. 15. 15:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm 3-as a tippet. Egyébként nem kritikának szántam a kövéret, gondolom ő is tisztában van vele, ha nézett már tükörbe.

Nyilván ha nem tetszene, nem akarnék vele ismerkedni.

Ami kimaradt: kb 20 évesnek saccolom, dús barna rövid haja van és nagy fehér fülklipszet hord.

2017. jan. 15. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!