Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek alapból rózsaszín/piros...

Akinek alapból rózsaszín/pirosas a bőrszíne, az miért festi be (rikító) vörösre a haját?

Figyelt kérdés
mostanában mindenhol ezt látom és nem tudom elképzelni hogy ki találta ezt ki...szerintem nem néz ki jól...
2014. okt. 19. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Rózsaszínes bőrhöz illik a vörös. A pirulóshoz viszont nem. De mindenki olyanra festi amilyenre akarja... legfeljebb hülyén fog állni. De az már az ő dolga.
2014. okt. 19. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
hát nekem is rózsaszínes tónusú a bőröm, bár nem pirosodik be, és rézvörös a hajam, mindenki azt hiszi, ez a természetes színe a hajamnak... én is úgy tudom hogy a hideg tónusú bőrhöz illik a vörös haj
2014. okt. 20. 07:12
 3/6 A kérdező kommentje:
De nem rezvorosre es hideg tonusu borre gondoltam, hanem olyan pirosas borre mint amikor valaki tesizik/addig rohog hogy voros a feje es ugye ilyen az alapszine + ehez voros haj (mint mondjuk egy piros kanape vagy ilyesmi). Ez is illik egymashoz? Mert nekem valahogy nem passzol...
2014. okt. 20. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
jahh hát az tényleg nem, én még nem láttam ilyet. : D mondjuk tuti nem egészséges, ha valakinek alapból olyan piros a feje, és nem azért, mert leégett a napon. lehet hogy rozaceás. de tényleg nem illik úgy össze.
2014. okt. 20. 20:02
 5/6 A kérdező kommentje:
na tudtam én :o kezdtem megijedni h a végén kiderül h nekem nincs ízlésem :$ ha már itt tartunk, nekik milyen hajszín állna jól? :) csak kíváncsiságból
2014. okt. 21. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem a hideg tónusú hajszínek, mert ezek nem emelik ki a pirosas színt. pl:

[link]

2014. okt. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!