Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen nem szokványos elvárásaitok vannak (ha vannak) a másik nemmel szemben?
Ami egyenlőre nem szokványosnak bizonyult az az, hogy figyeljen rám, lásson a dolgok mögé.
26/F
Nálam nagy előny, ha valaki szemüveges. Nem mondom azt, hogy kötelező elem, de ez az egyik perverzióm sajnos (vagy nem). :)
21/L
Hát pl ne smacizzon állatokkal, ha van lehetőség, akkor állatsimogatás után mosson kezet, mert szerintem undorító úgy enni, mert alapból is, ugye wc után kezetmos az ember. Akkor ha van kutyája, akkor az nehogy már az ágyában aludjon, mert ez is undorító szerintem.
Akkor még emellett ne féljen a piszkos munkától, és ne legyen olyan cicabásan finnyás. :)
Nálam a borosta és a kék szemek számítanak hatalmas előnynek.
Az taszít ha valakinek rések vannak a fogai között. Ha apró fogakkal párosul az a halálom.
Szakáll, de minimum borosta, és lehetőleg hosszú/ hosszabb haj. Oh és imádom ha magáznak, ezt egyáltalán nem tudom megmagyarázni, de mindig magázódtam az ismerkedős időszak alatt, volt hogy utána is. (poén hogy sose volt nálam 4 évnél idősebb párom)
25l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!