Szokványos dolog Budapest utcáin, hogy rózsaszín női hálóingben, vagy boxerben és feszülő ingben mászkálnak emberek?
Figyelt kérdés
Pár napja lakok Pesten, de nagyon kihűltem...#meleg #homoszexualitás #Budapest #főváros #transzvesztita #matróz #őrült #polgárpukkasztás #ízléstelen
2014. szept. 3. 22:57
1/6 anonim válasza:
21 éve élek Budapesten de még nem láttam ilyet.
2/6 A kérdező kommentje:
Neem??? O.O Én a napokban láttam ezt ab2 esetet... Járj néha nyitottabb szemmel szerintem.
2014. szept. 3. 23:08
3/6 anonim válasza:
Elvétve persze előkerül néha-néha egy-egy ilyen bolond, de azért bőven nem szokványos. Pesten élek születésemtől fogva, láttam sok idiótát sok furcsa dolgot, de a fenti példákhoz még nem volt sajnos szerencsém.
4/6 anonim válasza:
én több, mint 30 évet éltem Pesten, és mégsem láttam női hálóingben senkit mászkálni az utcán. Láttam furán öltözött alakokat néha, de azért nem gyakran. Kérdező: egy idő után egy nagyvárosban egyébként megszokja az ember szerintem, hogy mindenki úgy öltözik, ahogy akar. De egy hálóing vagy egy "boxerbeb"(?) feltűnik akkor is. :)
5/6 anonim válasza:
Nem csak azt hiszed, hogy hálóing? Van az a most divatos ruha, ami teljesen olyan, mint egy hosszabb hálóing, olyan popsi alá erő. Ilyet már én is láttam Bp-en (nyilván itt divatosabbak az emberek).
feszülő ing is tök normális, nőn,férfin egyaránt.
Sőt, én pl hordom a barátom feszülés ingjét kisgatyával és övvel nyáron:D
6/6 anonim válasza:
Én csak a nyári LMBTQ felvonulás után szoktam látni ilyeneket. Lehet, hogy akkor is volt ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!