A Samsung Corby-ra hol tudnék rózsaszín hátlapot venni? A gombok cserélhetőek? És kb mennyibe kerül a hátlap? (Budapest)
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm2009. dec. 6. 18:25
1/6 anonim válasza:
telegonos boltban
és gondolom bisztos cserélhetőek a gombok -és nekem is corby-m van ..
2/6 A kérdező kommentje:
Egyben megnéztem,semmi jóval nem kecsegtetett,dehát,az nem jelenti azt hogy a többiben se lehet kapni.Köszi
2009. dec. 8. 19:42
3/6 anonim válasza:
akkor nem tom de ha asztmondják a telósboltban nem cserőlhető akkor bisztos nem hazudnak de szerintem egy pár hónap mulva meglejellen a hátlapok mert most még a piacon van a teló ..
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hát én is ebben reménykedek,hogy lehet hamarosan kapni rá hátlapot.
2009. dec. 13. 13:07
6/6 A kérdező kommentje:
Szia!Sajnos nem találtam,és a gombok miatt is elég hülyén nézne ki,kivéve ha fekete vagy fehér gombjaid vannak:).Viszont egy megoldás van.Lehet ilyen gumi védőt kapni erre a típusra,teljesen jól ráilleszkedik a telefonra,nagyon jól is néz ki,és nem karcolódik a telefon,továbbá jobban ütésvédett tőle.Nem olyan drága,én feketében vettem de több színben kapható,azthiszem még rózsaszínben is.
Ezt az egy képet találtam de ilyen van feketében is és gondolom rózsaszínben is!
2010. júl. 7. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!