Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kényszerkapcsolatban vannak, hogyan tudnak beletörődni, hogy nincs szép/csinos barátnőjük?
"Szóval nem hiszem el, hogy azok a köpcös/sovány/alacsony pasik"
Aham, akkor most gondolj bele, hogy ők mennyire vonzóak, és mennyire áll velük szóba egy topmodell kinézetű csaj.
Ez most a te gondolatmeneted folytatása volt.
Az igénytelen, gyenge jellem pedig te vagy.
15-20 év múlva a pasi ugye marad olyan, mint előtte?
Egyszerű vagy kérdező, mint a faék, nincs is kedvem ehhez a kérdéshez többet írni.
Tehát akkor a mai bölcsesség:
"Azok a férfiak, akiknek molett párjuk van, kényszerkapcsolatban élnek".
Hölgyeim és Uraim, ma is tanultunk valamit.:)
Annyira jóképű nem lehetsz, különben lenne párod, de gondolom nincs egy jó ideje.
Vagy ha mégis az vagy hiába, ha olyan vagy belül mint a rohadt alma.
De köszi amúgy, a maradék kedvem is elvetted a párkapcsolatoktól, ismerkedésektől csak azért mert 70 kg felett vagyok egy kicsivel.
A kérdésedből azt szűröm le, hogy ez a megfigyeléseiden alapul, nem állítod, hogy végig figyelemmel kísértél egy ilyen kapcsolatot is. A kérdésedből az jön le, hogy látsz ilyeneket az utcán és feltételezed, hogy így jöttek össze. Tudjuk mindanyian, hogy párkapcsolatban a felek hajlamosak szétcsúszni, elkényelmesedni. Tehát, előfordulhat, hogy vékonyabbak voltak a nők amikor összejöttek a párjukkal. Az hogy együtt láttad őket vidáman sétálni, lehet azért van, mert mire a súlyfelesleg jött addigra már letettek a felek egyet s mást az asztalra, így a külső annyira már nem dominál. Szerintem pontosíts, mert a morcos emberek cafatokra fognak szaggatni.
30/f
Egy kérdést feltennék a válaszolóktól! Miért felszínes dolog az, ha valakinek számít a külső? Attól szép és jó egy párkapcsolat, ha egy embernek olyan párja van, akinek kívűl belül tetszik az illető.
Írta valaki azt, hogy a szexuális vonzalom nem csak külsőből áll. Ezzel egyetértek, mert a szexualitás úgy a legjobb, hogyha nem csak lefekszünk az illetővel, hanem szeretjük is mellé és ebből lesz a szeretkezés. De számomra és a kérdezőnek számít a külső IS, amit én nem érzek felszíneségnek, mert hiába olyan a lány személyisége ami nekem bejönne, de ha nem tetszik akkor nem jönnék vele össze, csak barátilag beszélgetnék vele. Ezzel magamnak is meg neki is jót tennék, mivel szeretném azt, ha olyan férfival lenne együtt akinek nagyon tetszik. Ettől én nem szeretném megfosztani.
#23 Honnan veszed ezt a marhaságot amit írtál? Ez nem bölcsesség, sajnos sok ilyen van.
#24 Ja mert, ha valaki jóképű automatikusan van kapcsolata... Én is már egy jó pár embertől megkaptam, hogy jóképű vagyok, de már jó ideje nincs kapcsolatom, mert nem szeretnék bárkivel összejönni. Vagy jobb fűvel fával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!