Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kényszerkapcsolatban vannak, hogyan tudnak beletörődni, hogy nincs szép/csinos barátnőjük?
Mindenki jön itt a szubjektivitással, de ne mondjátok már, hogy van olyan pasi, aki szexuálisan megőrül az ilyen nőkért: [link]
És ezek még csak két korosztály "szebb" képviselői. Ha a magyar hétköznapokból kellene példát vennem (személyiségi jogok tiszteletben tartása miatt nyilván nem teszek ilyen), akkor még rosszabb lenne a kép.
Egyetértek veled én se értem, hogy tudnak egyesek összejönni egy olyan lánnyal aki nem tetszik nekik. Aztán mi kapjuk a fejünkhöz azt, hogy szemét disznók vagyunk. Én csak olyan lánnyal tudom elképzelni magam akit szépnek és szexinek tartok, de nem csak a miss universe félékre gondolok. Én külsőre annyit várok el, hogy tetszen az arca, szeme, szája, ne legyen elhízott és gebe, legyen valamennyire formás.
Nagyon utálom mikor mondogatják, hogy ne nézd annyira a külsőt, mert a belső megszépít és azt is, hogy a külső mulandó. Egyrészt, ha egy lány alapjáraton nem tetszik akkor később se fog másrészt aki igényes az 50 éves korára is szép lesz. Nem kell annyit enni és nem lesz annyira mulandó.
Szerintem mindenki keresse meg azt a személyt akibe megtalálja az igazit kívül, belül és nem lesz ennyi szakítás, válás, félrelépés.
Utolsó, lehet még új vagy itt, de sajnos meg kell szoknod, hogy itt minden alatt lepontoznak. Egy darabig én is felháborodtam, hogyha olyat írtam amivle állást se foglalok, csak elmeséltem egy személyes storyt vagy akármi akkor is lepontoztak. Mostmár jót mosolygok rajta, mert ez tényleg semmit se számít ezen az oldalon. Egyszer azért pontoztak le, mert a mi a kedvenc ételed alá, odaírtam, hogy a szalámis pizza.
A kérdésre válaszolva: Attól, hogy neked nem tetszik az illető még másnak bejöhet. Én is ledöbbentem, mikor valaki először közölte velem anno, hogy ronda a barátom. Én annyira büszke voltam, hogy egy ilyen jó pasi engem akar. Nagyon nehéz volt felfognom, hogy hogy lehet az, hogy valaki nem tartja őt helyesnek, sőt valaki szerint ronda. Pedig van ilyen. Tudod más "szinten" lévő emberek más stílust is néznek. Én pl egyszerűen nem tudom a gyerekes arcú pasikat helyesnek találni, más csaj meg ezekre bukik. Engem taszítanak a szétgyúrt férfiak, de a kondiban minden nap fitnessező csajok rájuk buknak és akkor most én is bunkónak fogok tűnni valószínűleg, de egyszerűsítek, hogy értsd. Ugyanígy lehet hogy téged taszít a takarító Marika, de kőműves Gyurinak, aki ilyen nők között nőtt fel és ez veszi körül (mert valószínűleg uyganazt a szórakozó helyet tudják megfizetni, ugyanott vásárolnak, hasonló környezetben élnek, tökéletesen megfelel a Marika és őt is szépnek látja. Nyilván otthon műnökre veri ki és szívesen megdöngetné a főnök csaját, ahogy én se rúgnám ki az ajtón Brad Pittet, de ettől még a potenciális nőt a Marikákban látja és ez nem "beérés nála", egyszerűen ez a természetes. Ahogy sarkosítva én sem csak beérem egy átlag pasival, mert nem kaphatom meg Bradet.
Sajnos kétlem, hogy sikerült jól elmagyaráznom és megérted mire gondolok és nem csak egyes szavakon fogsz lovagolni, de azért igyekeztem.
#10 vagyok.
Tudod, a szexuális vonzalom nem csak a külsőből áll.
Szerintem Te ezt azért nem tudod megérteni, mert NEKED csak ennyiől áll.
Ha én majd elalélok egy férfitól, akkor miért is ne tudna kieleégíteni? Az most kb teljesen lényegtelen, hogy hogy néz ki. SZÁMOMRA jó pasi, mert megfog valamivel, onnantól kezdve igenis megvan a vonzalom.
Nyilván te ezt nem érted, azért, mert neked a vonzalom csak külsőségeken alapszik. Nem baj, hogy ennyire felszínes vagy, van még sok ilyen ember, nem lehet mindenkinek egyforma a gondolkodásmódja, de attól függetlenül, hogy te nem TUDOD megérteni, hogy sok embernek egy másik embert egy csodálatos személyiség mérföldekkel vonzóbbá tehet külsőre, ne akard már bemesélni másoknak, hogy ezek csak érdekkapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!