Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 47 évesen, alkoholistakén,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

47 évesen, alkoholistakén, láncdohányosként, két bottal, járógéppel járó rokkantként, szinte süketként lehet valakinek barátnője?

Figyelt kérdés
Mindenki nyugodjon meg, nem én vagyok ez! Van egy ismerősöm, róla van szó. Napi egy doboz cigarettát elszív, és minden nap piál, azt nem tudom mennyit, de állandóan pirospozsgás az arca. Azt csinálja, hogy zaklatja a nőket a Facebookon, rájuk nyomul, rájuk telepszik. Sajnálom őt, ezért szoktam írni neki, hogy hogy van, de gorombál rámripakodik, hogy hagyjam békén, mert éppen csajozik. Legszívesebben ilyenkor megmondanám neki, hogy felesleges, mert szerintem úgy sem lesz csaja.
2017. febr. 11. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ő hozzá hasonló nőt, találhat magának.
2017. febr. 11. 18:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem nagyon válogatós. Volt egy nője már rokkantan. Édes Istenem, jóba voltam vele, de ilyen csúf nőt én még nem láttam. Mint ha férfi lett volna.
2017. febr. 11. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rokkant, sőt, öreg sem, ennek ellenére nem kellek a nőknek...
2017. febr. 11. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Esélytelen.
2017. febr. 11. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!