Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiak nem lennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak nem lennének kanosak akkor a nők is a párkapcsolati piacon incelekké válnának?

Figyelt kérdés

Mondok példát:

-Nő regisztrál társkeresőre, kapja a leveleket attól függetlenül hogy akármilyen ember. Férfi gyakorlatilag azonnal összejönne vele szexért. Nem kell felmutatnia semmit az életbe.

-Férfi regisztrál társkeresőre, nem kap semmi levelet. Rá is ír nőre akkor nem tud 6 vagy 7 mondat után ágyba vinni a nőt mint fordított esetbe.

tegnap 10:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Ennek a kerdesnek nincs értelme mivel a nők is lehetnek "kancásak" és nemcsak a férfiak, sőt férfiak is kereshetnek nőket komoly párkapcsolat céljából és nem mindegyik akar csak szexet, vagy azonnal szexelni. Személy és helyzetfüggő.
tegnap 10:32
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem. A legtöbb nő teljesen jól megvan egyedül is. Sőt, sokan választják inkább a tartós egyedüllétet, mint hogy a silány választékból kelljen választaniuk.
tegnap 11:02
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Tehát a pasik azért lesznek incelek, mert arra vágynak csak, hogy 4-5 mondat után egyből szexelni tudjanak, gyakorlatilag bárkivel. Ez nagyjából mindent megmagyaráz.
tegnap 11:03
 4/19 anonim ***** válasza:
42%
Mert a férfiak olcsók, könnyen kaphatóak. Bármely nő szexet ajánl, egyből adják magukat. Míg a nőknek van tartásuk, azaz értékük. A többségről beszéltem.
tegnap 11:13
 5/19 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem is lennének incelek de legalább sok nőnél nem lenne nagy ego bizony nem kell minden nőnek az egoját növelni és hátha nem lenne ez a plus size őrület sem ami persze kövér férfiak esetében nem nagyon érvényes ez is a kövér nőkről szól.
tegnap 11:14
 6/19 anonim ***** válasza:
48%

"A legtöbb nő teljesen jól megvan egyedül is"

Te, teljesen jól elvagy egyedül is. Miért nyilatkozol még vagy 4 milliárd nő nevében?

tegnap 12:04
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

Plusz egy nő, aki teljesen jól elvan egyedül.

Például pont azért nem regisztráltam társkeresőre se, mert engem elkeserít, hogy hiába jön sok üzenet, senki sem engem akar megismerni, csak be akar jutni a bugyimba. Engem ez lehet az életről, egyszerűen megundorodok az ilyen pasiktól.

Akkor már inkább egyedül.

tegnap 12:13
 8/19 anonim ***** válasza:
42%
Nyilván egyedül inkább mint szexeljek minden jöttmenttel, DE azért nem olyan jó egyedül! Aki leírja, hogy elvan egyedül mint a #7 az csak ringassa magát a hazugságba. Az ember társas lény és ha nincs totál kiégve, nem aromantikus, aszexuális igenis vágyik a szexre, kapcsolatra. Csak jobb mindent a férfiakra fogni, hogy mindegyik csak dugni akar pedig nem!
tegnap 12:39
 9/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem feltétlen igaz az amit leírtál.
tegnap 12:44
 10/19 anonim ***** válasza:
44%

Elég csak átolvasni, hogy a hétvégén milyen kérdéseket írtak ki nők. Erre kéne vágyni? Valami lusta herére, akire lehet mosni, főzni, költeni, cserébe bunkó, szex sincs, jobban mondva veled nincs szex.

A társas kapcsolat nem csak azt jelenti, hogy muszáj valami xar kapcsolatban vergődve élni. Nem vagyok magányos, nem úgy élek, mint egy lakatlan szigeten vagy egy magánzárkában. De pasi nem kell.

tegnap 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!