Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házias fiatal felnőtt nő könnyebben vagy nehezebben talál párt?
Sok dolog miatt félek attól, hogy mikor lesz kapcsolatom, olyan igazi, komoly, romantikus.
Ha valaki kora huszonéves korában elkerül a szülői házból: szülők halála, nagyszülők nevelték és az ő haláluk, kirakja a szülő, magától megy el a gyerek...
Saját lakása van (esetleg fogad lakótársat), vagy egyedül egy albérletben.
A lényeg, hogy neki kell fizetnie a számlákat, intézni a leolvasók beengedését. Neki kell gondoskodnia ételről, nincs, aki akár hétvégén adna neki muníciót. Vagy kifőzde, vagy főzés vagy vegyesen.
Ha elromlik egy háztartási gép, neki kell új után néznie, megrendelnie, kifizetnie, otthon lenni, amikor kihozzák.
Ha karban kell tartani bármit, ő felel érte.
Ő figyeli, mikor kell fizetni a közös költséget és el is intézi.
Ő takarít.
Esetleg öröklés esetén névátírások, egyéb hivatalos elintéznivalók...
Nem kollégiumról beszélek vagy amikor két szobát bérelnek 4-en. Tudom, az is önállósodás keményen, de ettől eltérő esetről beszélek.
Szóval mondjuk 25-27 éves korára a nő tapasztalt háztartásbeli, sok dolgot tud főzni, sütni, tudja, mi fán terem az ELMŰ, Főgáz, nem totál értetlen a háztartási gépekhez, az még szimpatikus is a férfiaknak? Vagy ijesztő, szeretik, ha inkább segíthetik a nőket, ha a nő ezen a téren tapasztalatlanabb?
Egy olyan nő az illető, aki nem kell, mert nem lehet róla gondoskodni, túl sokat tud VAGY egy talpraesett nő?
"ha reálisan nézzük, Te még mindig hamarabb találsz olyan férfit, aki akár ezt is megadná neked"
Ha reálisan nézzük, még nők is beszólnak nekem, hogy miért nem akarok sütögetni meg gyereket nevelni.
Szerinted hamarabb találni férfiban olyat, aki feladja a munkáját, otthon tesz-vesz, mint nőben? Te valami más világban élsz.
#30: Ha ezek házicselédségnek számítanak neked, és a barátodtól mégis megkapod, akkor ő minek számít a szemedben? Nem semmi...
#31: Láttam már ilyen beállítottságú férfit, bár a nők férfiatlannak tartják úgyhogy kerülik.
Ha a nő be tudná vállalni, hogy megkeresi azt a pénzt pluszban, mint ami az én jövedelmem lenne, még én is bevállalnám. Mellette meg építenék egy vállalkozást mondjuk. Félelmetes, hogy egyes nők mekkora problémát képesek csinálni a házimunkából. Valamivel pedig könnyebb is, mint a rendes munkhahelyi munka (feltéve, ha az ember a munkahelyen nem csak kerülgeti a dolgokat).
Elég szomorú, hogy ennyire érdekel az, hogy ki mit szól be. Bármit csinál az ember, akkor is lesz valaki, aki beszól érte, ezen túl kéne lépni.
"Nagyon helyes, hogy manapság már egyre nehezebb a férfiaknak barátnőnek nevezett házicselédet találni."
Hát, nagyon nagy eltévelyedésben vagy. A legtöbb férfi ha csak házicselédet szeretne, megfizetne egy bejárónőt, aki eljön hetente kétszer, kitakarít, kimos, kivasal, megfőz három napi kaját (ezt rendelni is kehet) és ennyi.
Ugyanúgy, ahogy nagyon sok férfi vallja, hogyha dugni akar, akkor elmegy egy ku rvához, aztán annyi.
Iszonyat vicces, amikor egy mai "menő nő" siránkozik, hogy diplomám van, okos vagyok, jó állásom van, megbecsülnek a munkahelyemen, király vagyok az ágyban, aztán mégsincs egy normális pasi.
Hát, a férfiak legtöbbje nem azt akarja, hogy a diplomák számában, a karrier terén vagy a fizetésben versenyezzen vele a párja. Diplomája, karrierje, fizetése neki is van, és a legtöbb férfi egy kedves szóért, egy simogatásért MINDENÉT odaadja egy nőnek.
A férfiak többsége egy normális, kedves, melegszívű lányt akar, aki hozzábújik, ha fáradtan hazamegy, és szeretettel ad neki egy sört és egy tál kaját. De a feministák bebeszélték a nőknek, hogy ha ezt megteszi, akkor el van nyomva.
Szóval, "elnyomott" csajok, ha erre nem vagytok hajlandóak, valószínű nem találtok pasit. És, mivel a legtöbb csaj a mai világban ezt nem hajlandó megcsinálni azért a férfiért, akit szeret, a férfiak sem találnak maguknak megfelelő párt, mert nem a nő karrierje meg fizetése érdekli őket.
Brave new world. #26 voltam...
Mivel van parom, szoval nincs okom panaszkodni, hogy nem talalok normalis pasit. Es nem tartom hazicselednek a paromat, mert a hazimunka nalunk kb felefele aranyban mukodik, a fozes meg azert az o "dolga", mivel szakacs a szakmaja, amit azert valasztott, mert szeret fozni. En nem szeretek, tehat ezt lepasszoltam neki.
Forditott helyzetben altalaban az a gond, hogy a ferfiak elvarjak a kiszolgalast, szerintuk a nok alaptermeszete az, hogy a ferfiak kenyelmeert leteznek :D Pedig ugyanugy elfaradunk a munkahelyen (amivel semmi gond, meghalnek, ha egesz nap itthon kene punnyadnom, a hazimunka egyaltalan nem egyenerteku egy valodi munkaval), ugyanugy stresszelnek az emberek / kollegak, tehat nekem is ugynolyan jol esik, ha estenkent a parom osszedob valami meleg etelt pl. es kedves szavakat hallok tole.
Es tudom, hihetetlen az itteniek alapjan, de a parom sem szendved hianyt kedves szavakban, megertesben, erintesekben, bujok is hozza boven es semmi problemaja nincsen a szemelyisegemmel :)
Eleg fura gondolkodas, ha valaki szerint aki nem vallalja magara az egesz haztartas vezeteset, az mar csak valami rideg, koszivu pitsa lehet.
Én pasi létemre 21 éves korom óta egyedül élek, dolgozom, főzök, mosok, takarítok, ugyanúgy ügyeket intézek.
Akikkel összehozott a sors, annyira életképtelenek voltak, hogy szó szerint a vajaskenyeret is anyuci kente. Nem is lettek ezek tartós kapcsolatok.
Rád visszatérve komolynak tűnsz, akifelé érdemes nyitni, mert talpraesettségeddel igenis komoly szándékú pasival össze tud hozni az élet. Jobb, mintha elkényeztetett lennél. Mi ilyeneket szeretjük ès keressük. Meg ne változz az Istenért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!