Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszett ki a romantika és az empátia a fiatal felnőtt nőkből?
Azt, hogy mi az átlag, azt nem tudom, de az egészen biztos, hogy a teljes kihalás az erős túlzás. Már csak magamból kiindulva is, bár tény, indokolt esetben valóban tudok káromkodni (éljen a magyar nyelv rugalmassága a kérdésben), az együttérzésem meg nem csak úgy osztogatom. De attól még a romantikát és az empátiát elég komoly szinten űzöm és igénylem, pedig 23 éves vagyok, így továbbra is a fiatal felnőttek kategóriájába sorolom magam.
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy csak elkerülitek egymást azokkal a lányokkal, akikkel össze lehet bújni és jókat lehet beszélgetni.
Kérdező, hasonló a hasonlót vonzza és mindig mindenki csak azt tudja a másikban észrevenni, ami benne is meg van!
Gondolkozz el ezen egy picikét!
Egyébként, lehet, hogy csak kívülről mutatják ezt, mert túl ciki és gáz, hogy ha romantika kerül szóba, tudat alatt, és belsőleg viszont ugyanúgy arra vágynak, hogy pl. egy pasival gyertyafényes vacsi mellett csókolózzanak. Csak nem merik bevallani.
A ti korosztályotokra már leginkább jellemző a felszínesség és a kihasználtság. Korán akartok érni, felelősséget tetteitekért nem vállaltok és mindent egyszerre akartok.
#4 Már ne is haragudj, de a mondandód fele nettó marhaság.
1. Hülyeség, hogy a hasonló a hasonlót vonzza. Tehát ezzel azt akartad mondani, hogy én is felszínes lennék? A-a. Tévedsz, ha így gondolod.
2. Én pl. soha nem siettettem semmit, felelősséget is vállalok a tetteimért, valamint meggondoltan cselekszem.
Kérdező, még tapasztalatlan vagy, majd rájössz, hogy amiket írtam, nem h..lyeség, ha megtapasztalod ezeket.
Azt írtam, hogy a "TI", nem azt, hogy te!!
Ha magadra vetted, akkor ott már lehet benne igazság abban, amit írtam, mert különben nem emelted volna ki, plusz nem is vetted volna magadra!
Ennyi, ha tudom, hogy az adott dolog rám nem vonatkozik, akkor figyelmen kívül hagyom, de te viszont kiemelted. :)
Nem tudok én már semmit. Nagyon fáradt vagyok, borozgatok egyedül. Én is egy empatikus nőt szerettem volna mindig, aki borozik velem és aztán, ha engem kinyírnak a zsaruk, akkor bosszút áll értem. Kb így képzelem el a bosszú állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!