Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?
Én ilyesmi vagyok, bár nem tudom pontosan mire gondolsz. Az, hogy valaki becézget, és kisbaba módjára bánik veled, nem jelenti azt hogy tisztel. Ez inkább nyalizás.
Nekem olyan nőre van szükségem, akivel kihívást jelent beszélgetni, nem babusgatással lehet elnyerni a tetszését. Persze az is fontos, és teljesen alap egy kapcsolatban, de fontos hogy tudja kezelni a helyzeteket, ne hisztizzen, ne sértődjön meg. Tehát ne várja ezt a nyáladzást folyamatosan.
Itt most arra gondolok, mint a Ponyvaregényben, Bruce Willis karakterének a felesége... Az a hülye pcsa :D Na az a fajta ömlengés távol áll tőlem.
A legtöbb nőnél érzékenyebb vagyok, nagyon finoman tudok bánni bárkivel, aki megérdemli, és én is igénylem a törődést, de nem vagyok fatökű.
Létezik ilyen,de ha valaki rendelkezik is ilyen tulajdonságokkal,az még nem jelenti azt,hogy egyébként jó parti lenne.Lásd én...
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!