Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg bantottam es most haragszik (bovebben lent )?
Par napja osszevesztem egy lannyal akivel kavarok eleinte hozzam sem akart szolni de most mar beszelgetunk ugy ahogy
Facebookon ki is toroltem de meg bantam es vissza jeloltem de nem hajlando vissza jelolni
Ma bocsanatott kertem tole
Majd a heten elvileg talalkozunk
Hogy tudnam meg bekiteni ?
( karomkodtam vele )
Engem egyszer egy fiúbarátom törölt le,mert olyanja volt. Az én fogalmaim szerint, ez azt jelenti, hogy nem akar velem kommunikálni, csacsogni, sz&&&rik a fejemre, és nem tisztel. Nem is igazoltam vissza. Azért gondolkozzon már el, hogy mit művel...
Te is! Megaláztad konkrétan szerencsétlent. Sokak szerint túl nagy jelentőséget tulajdonítunk a közösségioldalakra, de azért ott derül ki, hogy milyen "látszatember vagy" és hogy "kinek játszod meg magad".
Szóval igen. Őszinte bocsánatkérést produkálj, gyakorold a tükör előtt, a csoki szerintem túlzás, de a virág jöhet. Valahogy facsard ki magadból a lelkiismereted által a búvalb&&szott arckifejezést, másképpen ugrik a csaj. ű
Amúgy egyáltalán miért "tartod őt", ha csak kavartok? Miért nem a barátnőd?
Az ismerkedési szakaszban könnyen kiderülhet a másikról olyan tulajdonság, amivel nem tudok és nem is akarok azonosulni. Ilyen pl. a másik konfliktuskezelési módja.
Ha valaki sérteget és letilt, az nekem bőven elég ahhoz, hogy többet ne akarjak vele tovább ismerkedni. (Még ha meg is békélek és szóba is állok vele, a kapcsolat további alakulása kizárt.)
Hogy a neten keresztül, hogy tudnád megbékíteni?
Szerintem egy mód van rá, ez pedig a fordított pszichológia.
Írj neki egy csomó dolgot,pl hogy miért szereted őt, mit kedvelsz benne, miért másmint a többi lány.
Ha erre sem békül meg, akkorpedig csakvalami hasonlót írj:
'Szia! Tudom, hogy megbántottalak a múltkor, őszintén nagyon sajnálom. Mivel nem válaszolsz és továbbra is közönyös vagy, így tudomásul veszem, hogy már nem érdekellek. Sajnálom hogy így alakult. Örültem,hogy megismertelek. Szia'
Ha erre sem ír, akkor egy hisztis szuka és neked is jobb,hogy nem lesz köztetek semmi...
Szia! írtál nekem privit, az előző avgyok, valamiért nem engedi h küldjek üzit.
Amint fent leírtam, ezt mind egy nap alatt végezd el.
Megírodmiért kedveled, stb. Vársz pár órát amíg válaszol(ha egyáltalán válaszol) de ha nem akkor is megírod neki hogy sajnálod, de már többet nem tudsz tenni...
Ne keresd, ne írj rá, ha számítasz neki akkor le fog neki esni a tantusz,ha pedig nem akkor ennyi, keressmásiklányt, aki az igyekezetedet is díjazza,még akkor is ha valamit elrontasz!
egyáltalán nem zavarsz a kérdésekkel :)
Örülök hogy végre jóirányba fordult a dolog.
Szerintem nagyon is okos és jó emnber vagy. :)
Légy mindig optimista és kedves! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!