Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon megbántottam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántottam egy lányt! Lányok szerintetek haragszik még rám?

Figyelt kérdés
Bunkón beszéltem vele személyesen és elküldtem de nem adott rá okot..Aznap írtam neki egy üzenetet,hogy sajnálom a történteket és erre annyit írt vissza,hogy "ok". Úgy érzem,hogy ezaz "ok" nem azt jelenti igazából,hogy megbocsájtana.. Vagy lányok nálatok mit jelent ez az "ok" szó egy bocsánat kérésre?
2016. márc. 15. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Fordítom: menj a ***** te *****

A lány vérmérsékletének megfelelően lehet enyhébb és durvább szó is a csillagok helyén.

Egyébként van rá esély, hogy megbocsájt, ha valóban bánod és tényleg elnezest kérsz személyesen is. Ha viszel neki a kedvenc csokijából akkor sokkal simább lesz a helyzet. Persze csak ha megbocsájthatót mondtál. Minden a szituációtól függ. Meg a lánytól. És tőled.

2016. márc. 15. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Őszintén?

"Menj a francba"

"Jól van, nem érdekel"

"Oké, örülök neki"

"Értem, csak hagyj már békén"

Soroljam?

2016. márc. 15. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Sztem az "ok2 a létező legdurvább válasz,a mit nőtől kaphatsz. Még arra sem méltat, hogy elhordjon mindennek, akkor jobb kinyírni magad és újrakezdeni a pályát.
2016. márc. 15. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti szerintem, hogy túllépett, de nem fog veled csinálni semmit...
2016. márc. 16. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!