Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most haragszik rám, megbántott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most haragszik rám, megbántottam vagy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, fiú és nagyon bírom egy csomót beszélünk msn-en meg a suliban is. De nem szeretem, csak barát. Írtam egy fiúnak levelet, és őt kértem meg, hogy nézze meg, nagyon gáz lett-e. (Mármint olyan fiúnak írtam, aki tetszik nekem, de nem azt írtam neki hogy tetszik :D) erre ő azt mondta hogy összességben nem gáz bár van benne pár gázos mondat. És utána leírta hogy 3 évvel idősebb nálam a srác és miért nem az osztályból válogatok, ott is van egy csomó jó pasi biztos és pl. ő meg pár haverja nem foglalt. Én erre mondtam neki hogy nem tudom irányítani hogy ki tetsszen nekem, és ha nekem tetszene, akkor se biztos hogy járnánk, mert kétoldalú az egész... Erre ő azt mondta hogy na mind1. 5 percig nem beszéltünk, aztán amikor megkérdeztem, hogy miről beszélgessünk, az mondta hogy mennem kell bocsi szia. De nem lépett ki, pedig ilyenkor mindig ki szokott. Egyszerűen csak furcsállta, vagy tetszem neki, vagy féltékeny? És megbántottam szerintetek? (Bocs, kicsit zavaros lett, remélem érthető.)
2008. nov. 17. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek alapján amit leírtál én ugy gondolom h tetszel neki. És még utalt is rá h nincs bnője, vagyis sztem azt szeretné ha együtt lennétek. Szóval azzal h te valaki mással szeretnél lenni azzal biztos megbántottad még ha akaratlanul is. A lényeg: biztos hogy tetszel neki
2008. nov. 17. 16:56
 2/4 anonim válasza:

csatlakoznom kell az elöttem lévőhöz. tetszel a scáccnak és gondolom ő is azt gondolta hogy neked is tetszik ő és ezért megsértődött. elég gyerekes a viselkedése, de ha igazábol tetszel neki akkor megpróbál majd barát lenni veled csak hogy minnél közelebb legyen hozzád.

szerintem ird meg neki hogy félre lett értve a szituácio és hogy te csak barátként nézel rá es hogy akar e még a barátod lenni. ha azt mondja hogy nem akkor ne is foglalkozz vele mert nem szeret igazán és csak 1 kis tapasztalatot akart...

2008. nov. 17. 17:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon :S Nem tudom hogy írjak-e neki de majd talán... És mégegyszer kössz
2008. nov. 17. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy tetszel neki, sőt többet is érezhet. Velem is volt már ilyen helyzet hogy nagyon szerettem egy lányt most is, és msn-en azt részletezte hogy ki tetszik neki. nagyon nagyon fájt.
2008. nov. 17. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!