Miért rám haragszik ha nem is én bántottam meg?
lehet nem is haragszik rád, csak most egyedül akar lenni és hogy békén hagyják az ismerősei még ki nem heveri, inkább mindenkit kizár
nem hiszem hogy rád haragszik, mert akkor csak téged törölt volna, nem az összes közeli ismerősét
Ez valóban nincs rendben így. Arról tudsz esetleg, hogy min vesztek össze? Nem kavart be valaki, hogy mondjuk veled csalta meg a barátja és akkor nyilván téged is utál most, még ha nem is így volt?
Nem tudsz elmenni hozzá és becsöngetni, hátha akkor beenged és megbeszélitek? Biztos szüksége lenne rád, csak begubózik a saját bajával. Néha van az úgy, hogy hiába van jó barátnője az embernek, annyira el van keseredve, hogy azt hiszi, hogy úgysem ér semmit, nem kíváncsi rá senki. A barátját esetleg el tudod érni, hátha tőle megtudnál valamit? Lehet, hogy leráz vagy válaszra sem méltat, csak hátha.
Megértem, ha rosszul esik neked, de ha te semmi rosszat nem tettél, semmi módon nem ártottál neki, akkor szerintem a legjobb, amit tehetsz, az az, hogy hagysz neki idő, hogy lehiggadjon, feldolgozza, ami történt (feltételezem, hogy szakítottak is a barátjával), aztán majd ha úgy gondolja, majd jelentkezik.
Ha egy barátnőm így viselkedne, párszor biztos próbálnám keresni, de ha semmi módon nem reagálna, nem hívna vissza, akkor tiszteletben tartanám, hogy nyilván egyedül akar lenni egy darabig, kizárni kicsit másokat az életéből. Bíznék benne, hogy csak időre van szüksége, hogy feldolgozzon valamit.
"A közösségi hálózatokon törölte a barátja családját, később még több embert, köztük engem is."
5 éves szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!