Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? Nem olyan fiúk keresik a társaságom amilyet én szeretnék. Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy olyan legyen, mint amilyet szeretnék?
Számomra fontos a romantika,ugyanakkor fontos,hogy ne ,,mamahotelben" felnövő,elkényeztetett anyuci pici fia legyen.
továbbá fontos,hogy legyen célja, valamit letegyen az asztalra.Köszönöm előre is a tippeket!
1. szóval pasi az akad, és próbálkoznak is nem is egy
2. de neked egyik sem jó
3. az ismerkedés máshogy nem megy, meg kell ismerni valamennyire a másikat, hogy kiderüljön milyen ember is valójában.
4. ha pedig évek óta ilyeneknek kellesz csak ilyenek mennek oda hozzád akik neked nem kellenek, akkor Hajrá kezdeményezz te, nézz ki magadnak olyat aki megfelel az elvárásaidnak. És ne nyomd a slágert, h jajjj te nem fogsz mert te vagy a nő.
"Nem olyan fiúk keresik a társaságom amilyet én szeretnék."
És te milyen fiúknak keresed a társaságát?
Ill. neked mi a célod és mit teszel le az asztalra?
Hát ha szépfiút akarsz, akkor ne csodálkozz, hogy nem egyezik a személyiségetek.
Ne egyél hülye!
Talán a saját szinteden kéne keresgélni vagy lejjebb, mert felfelé csak bunkókkal találkozhatsz.
"Egy férfi szerintem attól férfi,hogy képes a biztonságadásra."
Nocsak. És egy nő mitől nő szerinted? Csak hogy ezt is tudjuk, az összehasonlítás végett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!