Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma? Nem olyan fiúk keresik a társaságom amilyet én szeretnék. Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy olyan legyen, mint amilyet szeretnék?

Figyelt kérdés

Számomra fontos a romantika,ugyanakkor fontos,hogy ne ,,mamahotelben" felnövő,elkényeztetett anyuci pici fia legyen.

továbbá fontos,hogy legyen célja, valamit letegyen az asztalra.Köszönöm előre is a tippeket!

2016. ápr. 2. 17:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
64%

Mondd, hány szappanoperát néztél meg?

Aki szereti a gyerekét az felneveli, ha kell foggal, körömmel.

Kapcsold ki a tv-t, mert abból csak a szenny jön és leszívja az agyadat!

2016. ápr. 2. 19:23
 32/40 anonim ***** válasza:

Minden jogod megvan egy kitartott pi.csaként élni, csak akkor ne csodálkozz ha nem kellesz majd másra csak dugásra, és nem egy nőt fognak látni benned, hanem egy nemiszervet.

De tanács kell?

Menj, rakd szét a lábadat valami öreg, pénzes pasinak, az szívesen el fog téged tartani.

2016. ápr. 2. 19:38
 33/40 A kérdező kommentje:
mindenki magából indul ki puszi
2016. ápr. 2. 19:50
 34/40 A kérdező kommentje:
csók
2016. ápr. 2. 19:50
 35/40 anonim ***** válasza:
55%

Engem te ne csókolgassál meg puszilgassál :D

Én sosem követem el azt a hibát, hogy magamból induljak ki.

Már említettem, hogy van barátom és nem akarom, hogy eltartson.

Minden további erőlködésed felesleges.

Csak szánni tudlak téged, hogy az eltartatás az életcélod. :)

2016. ápr. 2. 19:58
 36/40 A kérdező kommentje:

nem az

ne írogassál,inkább törődj a barátoddal

2016. ápr. 2. 20:13
 37/40 anonim ***** válasza:
Vállald magad, ha már kiírtad a kérdést te semmirekellő :D
2016. ápr. 2. 20:44
 38/40 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz roppant egyszerű.. a felfogásod a probléma..ha nem változtatsz rajta soha senkit nem fogsz találni aki megfelelő lenne a számodra.
2016. ápr. 2. 20:59
 39/40 anonim ***** válasza:
Mondjuk próbáld kideríteni, milyen nőket keresnek azok a férfiak, akik téged érdekelnek, és gondold végig, hogy tudsz-e olyan nő lenni, illetve hogy egyáltalán akarsz-e olyan nő lenni, jól éreznéd-e magad úgy. És akkor még az is kiderülhet, hogy eddig nem is önmagadat adtad, vagy hogy nem is olyanok azok a férfiak, amilyennek elképzeled őket, csak kivetítesz rájuk egy képet, és mások között kellene keresned azt, akivel összepasszolsz.
2016. ápr. 2. 21:01
 40/40 A kérdező kommentje:
köszi 40-es :)
2016. ápr. 2. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!