Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs olyan társaságom, akikkel gyakran találkozom, ez probléma lehet? (hosszabban lennt)
Figyelt kérdés
16/f vagyok egy jóképű, jó megjelenésű srác vagyok, de sajnos eddig csak a számítógépes játékok érdekeltek, régebben mindig hívtak osztálytársak/csapattársak ide-oda, de legtöbbször nem mentem. Most eljutottam oda, hogy szeretnék egy barátnőt, sőt ismerek 2-3 lányt akikről hallottam, hogy odáig vannak értem, és ezek a lányok ilyen 10/10 esek. Csak félek bármelyikkel is összejönni, mert nekem alig vannak barátaim, nincs egy állandó társaságom ahol velem lehetne és ezt nem tudom, hogy hogyan fogadná. Persze szoktam járni bulizni, meg azért elmenni strandolni, de ők csak néha-néha hívnak, nem tartozom a társaságukba, és nem is beszélek velük olyan sokat, max. hülyéskedünk, magánéletemet nem mesélném el nekik. Anya sokszor mondta már, hogy kezdjek egy kicsit "rosszabb kinézetű" csajjal, lehet igaza van, de sajnos elég válogatós vagyok:/ Szóval röviden, elakarom kezdeni élni az életet, lányok ti segítenétek nekem ha a barátotok lennék vagy inkább elhagynátok?2015. júl. 20. 10:43
1/3 anonim válasza:
én biztosan segítenék:)
és amúgyis ott vannak a lány barátai
szerintem merj belemenni egy kapcsolatba
sok sikert:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Csak azért félek, mert az ilyen fullos nők, nem tudom hogyan fogadnák..:D
Lehet lejjebb teszem a lécet, mert már nagyon kéne egy társ
2015. júl. 20. 12:35
3/3 anonim válasza:
Én elég sokat vagyok egyedül. Főleg a "családi vállalkozás" miatt. Nincsenek állandó emberek körülöttem, az úgy nevezett barátaimmal is csak évközben találkozok és csak a suliban. Nem vagyok egy bulizós típus így nálam ez az opció is kiesett ismerkedésileg. De tavaly csak sikerült összejönnöm egy sráccal, elviselte a hobbimat és ő is elég magányos típus volt így egész sok időt töltöttünk együtt ( ami végül nekem túl sok lett így szétmentünk). De csak azért mert nincs társaságod, simán ismerkedhetsz. Ha meg 10/10 lányoknak jössz be akkor tessék velük kezdeni. Ha nem működik akkor próbálkozz másoknál, de ha már ott vannak és ismered is őket akkor nyugodtan kezdj velük. Ha valaki tényleg szeret akkor nem a barátaid miatt fog szeretni és ha a másik félnek van társasága majd elvisz magával és megszokod a baráti körét. (ezzel azért vigyázz, mert ha szakítotok és egy az ismertségi körötök akkor az kényelmetlen lehet) 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!