Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy házias fiatal felnőtt nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy házias fiatal felnőtt nő könnyebben vagy nehezebben talál párt?

Figyelt kérdés

Sok dolog miatt félek attól, hogy mikor lesz kapcsolatom, olyan igazi, komoly, romantikus.

Ha valaki kora huszonéves korában elkerül a szülői házból: szülők halála, nagyszülők nevelték és az ő haláluk, kirakja a szülő, magától megy el a gyerek...

Saját lakása van (esetleg fogad lakótársat), vagy egyedül egy albérletben.

A lényeg, hogy neki kell fizetnie a számlákat, intézni a leolvasók beengedését. Neki kell gondoskodnia ételről, nincs, aki akár hétvégén adna neki muníciót. Vagy kifőzde, vagy főzés vagy vegyesen.

Ha elromlik egy háztartási gép, neki kell új után néznie, megrendelnie, kifizetnie, otthon lenni, amikor kihozzák.

Ha karban kell tartani bármit, ő felel érte.

Ő figyeli, mikor kell fizetni a közös költséget és el is intézi.

Ő takarít.

Esetleg öröklés esetén névátírások, egyéb hivatalos elintéznivalók...

Nem kollégiumról beszélek vagy amikor két szobát bérelnek 4-en. Tudom, az is önállósodás keményen, de ettől eltérő esetről beszélek.

Szóval mondjuk 25-27 éves korára a nő tapasztalt háztartásbeli, sok dolgot tud főzni, sütni, tudja, mi fán terem az ELMŰ, Főgáz, nem totál értetlen a háztartási gépekhez, az még szimpatikus is a férfiaknak? Vagy ijesztő, szeretik, ha inkább segíthetik a nőket, ha a nő ezen a téren tapasztalatlanabb?

Egy olyan nő az illető, aki nem kell, mert nem lehet róla gondoskodni, túl sokat tud VAGY egy talpraesett nő?

2017. febr. 10. 18:13
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Én szeretem a kézzel készített, saját termesztésű, saját gyártású dolgokat: más, mint a géppel készített és steril boltban megvett.

Emellett szeretek is főzni.

Egészségesebbnek is tartom a saját magam által főzöttet.

Nagyon fontosnak tartom a hagyományok továbbvitelét, a gyökereket.

2017. febr. 10. 19:39
 12/38 anonim ***** válasza:
Sokkal könnyebben, mert az ilyen nő nagyon ritka. A legtöbb mai fiatal nő egyáltalán nem tud főzni, és nem hajlandó házimunkát végezni.
2017. febr. 10. 19:46
 13/38 anonim ***** válasza:

Főnyeremény!:)

De ajánlom inkább a tetteket,mert vannak férfiak akik szeretnek elkényelmesedni egy tűzről pattant menyecske mellett.

Tehát vigyázz.:)

Mint férfi írom neked.

2017. febr. 10. 19:53
 14/38 anonim ***** válasza:
55%
Szép és jó minden, amit leírtál, de nem ettől függ a szimpátia. Az én szememben inkább emberileg kell jónak lenni, plusz legalább valamennyire jó társaságnak lenni.
2017. febr. 10. 22:23
 15/38 Taushi ***** válasza:
Van akit ez érdekel/fontos szempont neki, van akinek egyáltalán nem. Azt tudom javasolni, hogy még véletlenül se az utóbbiból választ társat.
2017. febr. 11. 00:01
 16/38 anonim ***** válasza:

Attól függ szerintem ki milyen párt keres.

Van akinek a külsőségek fontosak, és egy cseppet sem érdekli hogy az adott nő megoldja e , azokat a dolgokat amiket felsoroltál. Szerintem a fèrfiak többségét nem érdekli hogy tud-e jól főzni, rendben tartja-e a lakást a párja, önálló-e, inkább az a fontos sokaknak hogy jól nézzen ki, és tüzes legyen az ágyban, lehetőleg mindennap:)

Jómagam szeretem ha egy nő talpraesett, és nem mindent a párjától vár el. Nekem alap hogy tartsa rendben a környezetét, tudjon főzni, legyen céltudatos. Ha ezek nincsenek meg akkor én hosszútávra tuti nem terveznék vele.

Nyilván adjon magára is , nézzen ki nőiesen.

Szóval egy szó mint száz szerintem pozítív amit fent leírtál.

2017. febr. 11. 02:03
 17/38 anonim ***** válasza:
55%
Azért ez tök fura, ha belegondoltok. Elvárni valakitől, hogy csináljon valamit, amiről nem is tudod, hogy szereti-e. Olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés a másik oldalon lenni, hogy társadalmilag elvárhatom a páromtól, hogy etessen.
2017. febr. 11. 03:05
 18/38 anonim ***** válasza:
#17 Te viszont "társadalmilag elvárhatod", hogy el legyél tartva, meg helyetted ki legyen fizetve minden. Ez oda vissza működik ám.
2017. febr. 11. 09:05
 19/38 anonim ***** válasza:
Nekem tuti nem kell egy nő, aki tudja mi az a FŐGÁZ.
2017. febr. 11. 09:27
 20/38 anonim ***** válasza:

Az jó, ha tudsz főzni, tényleg előnyös. De ne haragudj a villanyóra leolvasót bárki be tudja engedni, ahogy a csekket is befizetni.

Szóval szerintem ezekből ha pasizol, csak annyit hozz fel, hogy jól főzöl. A többire bárki képes.

2017. febr. 11. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!