Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy házias fiatal felnőtt nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy házias fiatal felnőtt nő könnyebben vagy nehezebben talál párt?

Figyelt kérdés

Sok dolog miatt félek attól, hogy mikor lesz kapcsolatom, olyan igazi, komoly, romantikus.

Ha valaki kora huszonéves korában elkerül a szülői házból: szülők halála, nagyszülők nevelték és az ő haláluk, kirakja a szülő, magától megy el a gyerek...

Saját lakása van (esetleg fogad lakótársat), vagy egyedül egy albérletben.

A lényeg, hogy neki kell fizetnie a számlákat, intézni a leolvasók beengedését. Neki kell gondoskodnia ételről, nincs, aki akár hétvégén adna neki muníciót. Vagy kifőzde, vagy főzés vagy vegyesen.

Ha elromlik egy háztartási gép, neki kell új után néznie, megrendelnie, kifizetnie, otthon lenni, amikor kihozzák.

Ha karban kell tartani bármit, ő felel érte.

Ő figyeli, mikor kell fizetni a közös költséget és el is intézi.

Ő takarít.

Esetleg öröklés esetén névátírások, egyéb hivatalos elintéznivalók...

Nem kollégiumról beszélek vagy amikor két szobát bérelnek 4-en. Tudom, az is önállósodás keményen, de ettől eltérő esetről beszélek.

Szóval mondjuk 25-27 éves korára a nő tapasztalt háztartásbeli, sok dolgot tud főzni, sütni, tudja, mi fán terem az ELMŰ, Főgáz, nem totál értetlen a háztartási gépekhez, az még szimpatikus is a férfiaknak? Vagy ijesztő, szeretik, ha inkább segíthetik a nőket, ha a nő ezen a téren tapasztalatlanabb?

Egy olyan nő az illető, aki nem kell, mert nem lehet róla gondoskodni, túl sokat tud VAGY egy talpraesett nő?

2017. febr. 10. 18:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Hmm nah ilyen nőt se nagyon talál az ember. :D Egyébként szerintem kifejezetten előny az ilyesmi. Aki azt hiszi, hogy ezt nem lehet észrevenni, csak egy összeköltözés után, az nagyon téved. Egy együtt töltött hétvége alkalmával is bőven fel lehet figyelni az ilyesmire.

Ha mellette még az ágyban is passzolnak a dolgok, akkor nagyjából tökéletes a helyzet. :))

2017. febr. 11. 11:58
 22/38 anonim ***** válasza:

Hogy várhatnám el, hogy eltartsanak? Az emberek nem milliomosok, én meg nem fogom mással megvetetni a dolgaimat, amiket most is meg tudok. Fejlődjek visszafele?

Itt pont az a baj, hogy már régóta az van, hogy a nő dolgozik és mellette eteti a másikat.

2017. febr. 11. 13:00
 23/38 anonim ***** válasza:
47%
Semmit nem jelent. Szép, mikor így leírják a férfiak, hogy legyél házias, intelligens, stb., de a gyakorlatban ezek semmit nem nyomnak a latba. Úgyis "megláttam és kell" elv alapján döntenek, mindenféle logikájuknak és saját előzetes elvárásaiknak ellentmondva. A talpraesett nőktől mondjuk inkább menekülnek, mert velük "nehezebb".
2017. febr. 11. 13:46
 24/38 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem az ilyen háziasított példányokat.
2017. febr. 11. 14:05
 25/38 anonim ***** válasza:
Sajnos én is elég házias típus vagyok... De exemnél nem számított semmit, hogy néha főztem neki, vagy segítettem mosogatni, takarítani nála, amikor ott voltam nála. Úgyhogy legközelebb sz_rok bele, nem kedveskedek/gondoskodok senkinek sem. Inkább leszek femme fatale, különben azt hiszik, hogy az anyjuk akarok lenni:D
2017. febr. 11. 18:33
 26/38 anonim ***** válasza:
88%

Lehet, hogy rohadtul nem tetszik az embereknek, amit most leírok, de nem izgat.

Én NŐT keresek társnak, aki engem kiegészít, akiben azt találom meg, ami bennem nincsen meg, mert én FÉRFI vagyok.

Engem k.urvára nem izgat, hogy milyen diplomája van a nagy őnek, ha van neki egyáltalán és az sem izgat, hogy mennyit keres, mert én keresek annyit, hogy az nemhogy egy párnak, hanem egy egész nagycsaládnak elég.

Engem egy dolog érdekel, hogy valaki engem OTTHON VÁRJON, amikor hazamegyek, legyen kedves és gyengéd velem, mert én a munkámban nem találkozom olyan emberekkel akik kedvesek és gyengédek velem - én erre vágyom egy nőben.

Azt akarom, hogy ő teremtsen egy meleg otthont, ahová haza lehet menni, mert én egyedül erre nem vagyok képes férfiként. Itt majd együtt neveljük a gyerekeinket. Igen, és nagyon jó, ha tud főzni, ha szereti a rendet és a tisztaságot maga körül.

De ez valószínűleg túl nagy igény manapság. Lassan feladom a reményt ezzel kapcsolatban. 36F

2017. febr. 11. 19:28
 27/38 anonim ***** válasza:
91%

Én nőként is arra vágyom, hogy kedvesek és gyengédek legyenek velem, és otthon várjon valaki a tiszta lakásban a kedvenc kajámmal.

Te elvárhatod. Én nem.

2017. febr. 11. 19:32
 28/38 anonim ***** válasza:
51%
#27, ha reálisan nézzük, Te még mindig hamarabb találsz olyan férfit, aki akár ezt is megadná neked. Lényegtelen, hogy mi férfiak "elvárhatjuk" ezeket, ha úgysincs senki, aki teljesítené.
2017. febr. 11. 20:09
 29/38 anonim ***** válasza:
91%
Imádom a siránkozó nőket, hogy ő mit nem kapnak, amit egy férfi igen. Ennyi erővel egy elefánt is sírhatna, hogy nem tud repülni. Nem értem a nők, miért akarnak férfiak lenni.
2017. febr. 11. 21:53
 30/38 anonim ***** válasza:
29# Én megkapom ezeket, amit a 27-es írt és nem érzem ettől magamat férfinak, és a párom se magát nőnek :P Nagyon helyes, hogy manapság már egyre nehezebb a férfiaknak barátnőnek nevezett házicselédet találni.
2017. febr. 11. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!