Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire járul hozzá az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire járul hozzá az, hogy olyan magasak a nők elvárásai igényei a mai férfi átlaghoz képest, ahhoz hogy olyan sok szingli van manapság?

Figyelt kérdés
Csomó egyedülálló pasit ismerek és nyilván nő is rengeteg van. Ugyanis ezek a pasik vagy nagyon kövérek, vagy alacsonyak, vagy határozatlan tesze-toszák, céltalanok, vagy lehet jó képűek, de bunkók, buták stb.
2017. febr. 10. 10:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
#3 sírig tartó szerelem soha nemis létezett, csak a mesékben. Sírig tartó HÁZASSÁG,na az létezik/létezett, mert régen nemhogy nem volt divat válni, de kb bűn volt megtenni. Ma már sokkal szabadabb világban élünk és mivel már nem kötelező 18-20 évesen férjhez menni és gyereket szülni, sokkal több lett a szingli is, mert akármilyen hihetetlen, sokan egyedül érzik jól magukat, szabadon, függetlenül.
2017. febr. 10. 10:34
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

"Aki határozatlan, azon is lehet segíteni, pl pont az edzés vagy a tanulás növeli az önbizalmat. Másrészt a gyakorlás: oda kell menni lányokhoz, előbb-utóbb valami csak sikerül. Sok lány is van aki meg arra panaszkodik, hogy senki nem megy oda hozzá és az tényleg szörnyű lehet. Sokkal jobb pasasnak lenni, ha tetszik valaki, megkörnyékezem, legfeljebb nem jön össze, akkor majd lesz más. "

Attól, hogy jól tudok autót vezetni, még nem tudok repülőt vezetni. Attól, hogy jól tanulok, edzek, ezekben elérek valamit, csajozásban pozitív megerősítés nélkül nem fog nőni az önbizalom.

Az, hogy a csajoknak rosszabb, hát hagyjuk már. Van egy lány haverom, átlagos csaj, semmi extra, nem hivalkodó. Nyáron kiültünk Deák térre beszélgetni, 2 óra alatt 4 csávó jött úgy oda hozzá, hogy ketten voltunk, szóval akár még a csajom is lehetett volna, nem számított. Valaki írta a falu bikás történetet, fordítva is igaz ám, ha nem vagy top csaj, akkor minek várod el a top hapsit? Emellett megfigyeltem még azt, hogy a csajok az egymás egóját is növelik, és elhiszik ezáltal, hogy gyönyörűek, és nekik akkor top hapsi "jár", csak hát az a baj, hogy nem gyönyörűek. Ha meg egy átlagos srác normálisan próbálkozik, akkor full hülyének nézik. Szóval annyira nem kell ám félteni a lányokat se, hogy milyen rossz nekik. Emellett, ha mi odamegyünk valakihez, vagy beszélgetni próbálunk, fogalmunk nincs, hogy tetszünk-e neki. Ha egy lányhoz odamennek, akkor már tisztában van vele, hogy ő tetszik a srácnak, és ezenkívül úgy gondolja, hogy az ég világon semmit nem kell tennie egy kapcsolatért, hódítson a férfi. Aztán, ha valaki ezeknek nem tud, vagy nem akar megfelelni, akkor már a férfi a szemét, és nincsenek igazi férfiak. Igen, persze. :D

2017. febr. 10. 10:47
 13/20 anonim ***** válasza:
51%

hármas vagyok. 11. Nézd már meg, hol beszélek szerelemről. Kapcsolatról van szó. Úgy vagyok vele, hogy a hűségnek nem feltétele a szerelem. A hűség egy döntés, a mai emberek többsége pedig sajnos döntésképtelen (nem csak hűség terén).

30/f

2017. febr. 10. 10:57
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Semmire sem vágyom jobban, mint kizsigerelni Cupido-t vagy Amor-t, kisütni őket forró olajban és feltálalni az éhező kóbor kutyáknak. :) Itt van nektek szerelem meg nyilazgatás pufók kis senkiháziak! :) Vinnyogna a két kis semmirekellő...
2017. febr. 10. 11:08
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

" Ha egy lányhoz odamennek, akkor már tisztában van vele, hogy ő tetszik a srácnak, és ezenkívül úgy gondolja, hogy az ég világon semmit nem kell tennie egy kapcsolatért, hódítson a férfi. Aztán, ha valaki ezeknek nem tud, vagy nem akar megfelelni, akkor már a férfi a szemét, és nincsenek igazi férfiak. "

Én is úgy gondolom, hogy a férfinak kell meghódítani a nőt, ez a férfi egót is növeli, mert megküzdhetett érte (ezért van, hogy a könnyen kapható lányokat senki nem tiszteli, csak meg&@ja)és a női léleknek is kell, hogy valaki küzd érte(persze jeleket adni azért kell).

A kapcsolat további részében viszont mindkét félnek oda kell tennie magát, ahol csak az egyik fél tesz bele, az nem lesz tartós. Én biztos nem szólítok le férfit, de nem ítélem el azt a nőt, aki megteszi. Én úgy vagyok vele, ha nem elég bátor, hogy odajöljön, akkor nem kellek neki eléggé, nem állna ki mellettem, ha kéne.(nyílván sztereotípia, de nekem ezt a benyomást kelti)

És akkor el is érkeztünk a feltett kérdéshez. Nem szorulok rá sem anyagilag, sem máshogyan, hogy olyannal legyek együtt, akihez nem vonzódom, akivel nincs meg az összhang, akivel nem azonosak a morális értékeink és a gondolkodásunk.

2017. febr. 10. 11:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, egy szóval sem mondtam, hogy a nő kezdeményezzen.

Én azt mondtam, hogy attól, hogy a férfi kezdeményezett, még a nő is alakíthatja a dolgokat, nem kell a csodát elvárni, mert a viszonzás kimutatása nélkül mindenki belefárad az egészbe. Az, hogy valaki attól, mert nem megy oda, mert mondjuk van egyfajta szociális szorultsága, vagy valamije, attól még nem gyáva, aki ne tudna megvédeni, és kiállni érted. Persze, növeli a férfi önbizalmát, ha valakit meghódít, csak ha teszem azt valaki odamegy mondjuk 2 év alatt 20 csajhoz, és mind nemet mondd, akkor mi növeli az önbizalmát? Fordított esetben, ha egy csajhoz két év alatt odamennek, közelednek felé 20an, akkor 20 férfinak már tetszett, ergo van pozitív visszacsatolás, és ezáltal lehet önbizalma. Érzek némi különbséget a kettő között.

2017. febr. 10. 11:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, nagyon gusztustalan vagy.
2017. febr. 10. 11:53
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
Jaj bocs, nem te utolsó, csak rosszul néztem. Mindegy....az orvos-mérnők házaspárra gondoltam. na ő az undorító
2017. febr. 10. 11:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagyban hozzájárul.

Én eléggé fitt vagyok, magas, és állítólag jóképű, szinte mindenről lehet velem beszélni, jófejnek tartanak az emberek. Szex után/közben elég egyértelmű szóbeli, és nem szóbeli jelzéseket kapok a lányoktól, hogy nem kell szégyenkeznem sem testi, sem tevékenységbeli dolgokban.

Még is szingli vagyok, mert nem vetítek milyen sok pénzem van (pedig nekem tényleg akad), és milyen faxagyerek vagyok, és nem hirdetem hogy én milyen jó vagyok ebben meg abban, és sajnos a szexkapcsolatra menő lányokra jellemző, hogy nem akarnak komolyabbat.

Ezért én csak barát lehetek. Egyik szexpartner lány szerint én tipikusan olyan személyiség vagyok, akit bizonyos emberek érzelmi szemeteskukának szoktak használni, tehát a megértő barát akinek elmondhatják a kínjaikat, és én megvígasztalom őket.

Célom mondjuk nincs, csak annyi hogy kényelmesen, jókedvűen éljek. Nem vonzanak virtuális célok egy cég ranglétrájában (főleg mert egyszemélyes, osztozkodás nélküli "cégem" van, ami jól teljesít).

Talán ez is benne van a dologban, hogy régebben talán kíváncsibbak, kitartóbbak lehettek a nők, ma viszont a marketing kell nekik, ami nekem csak az üzleti világban megy, a párkapcsolati piacon nem...

Szóval a nők elvárásai is durván megnőttek, amiben valószínűleg a média keze is erősen benne van, na meg a magánéletben is médiafogyaszóvá vált az ember.

)Hmmm most így belegondolva ugye van már párkapcsolati marketingtanácsadó is ugye?)

2017. febr. 10. 13:03
 20/20 anonim ***** válasza:

"Én is úgy gondolom, hogy a férfinak kell meghódítani a nőt, ez a férfi egót is növeli, mert megküzdhetett érte (ezért van, hogy a könnyen kapható lányokat senki nem tiszteli"

Ez egy tipikus nők által kitalált egymás között terjesztett hülyeség, anélkül hogy egy férfit megkérdeztek volna...

Nem, nem növeli az egot, és tiszteletet sem vált ki a nehezen hódíthatóság. És a könnyen kaphatóság se rombolja a tiszteletet. Tisztelet attól függ, hogy mit tesz, milyen ember, nem a játszmázástól.

2017. febr. 10. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!