Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nők a helyi férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők a helyi férfiak igényeinek akarnak megfelelni és azért plasztikáztatnak, póthajat rakatnak fel, müköröm, sminktetoválás, szoli és olyan ruhában járnak ami sokat sejtett?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 00:02
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Elnéztem.

Erre Henry Fordnak volt egy jó kis kijelentése a műveltségre.

Az átlag ember szemében nem volt az és feltettek neki egy csomó böszme kérdést.

Erre frappánsan válaszolt,hogy nem tudja a választ de tudja kit kell megkérdezni ez a különbség.

Lehet,hogy elírtam de ha a való életben megnézem,és ha mondjuk szerződést kell írni vagy bármit akkor helyesírás ellenőrző plusz vannak emberek akik átnézik nekem,mint Henry Fordnak.

Pl. jogászok,ügyvédek,ennyi.

2017. febr. 9. 12:29
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

"Egy Donald Trumphot nézz meg,hogy van felöltözve,öltöny Armani,tud megjelenni. "

Jesszus, ugye ezt nem gondolod komolyan? Az az ember úgy néz ki, mintha valaki ráhányt volna egy kuglófba szorult kacsára :D

2017. febr. 9. 12:40
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nézd meg MArk Zuckenberget,kb mint egy 16 éves nyomi úgy néz ki.

Abba a ruhába én edzeni nem mennék le amibe ő kiáll.

Szégyen,egy komolyabb csaj ki nem menne vele az utcára hanem kivágná az összes ruháját és vetene vele normálisat.

2017. febr. 9. 12:42
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az igenyes nohoz az is hozzatartozik, hogy megvalogatja azt is, kikkel all ossze. Melania Trumpot nem tartom igenyes nonek, a kulsejere figyel, de aki osszeall az elso penzeszsakkal aki akad, az szerintem nem igenyes. Ugye egy rakas kep meg cikk meg minden keszul mostanaban, hogy ravilagitsanak, mennyire kirakat az egesz kapcsolat.

Most erted, ha mar valaki csinos es penzes pasit akar, akkor figyelhetne egyeb dolgokra is, hogy a penze mellett ertelmes meg normalis csavo legyen, mert ilyenek is vannak. Szoval ezek a lanyok szerintem messze vannak az igenyes notol :D

2017. febr. 9. 12:51
 35/38 anonim ***** válasza:

Miért? Csak mert egyszerű szürke pólót hord, nem valami giccses valamit? Hát szörnyű.

Az igazi stílusos férfi egy szimpla fehér pólóban is tud stílusos lenni :)

2017. febr. 9. 15:09
 36/38 anonim ***** válasza:

21-es, akkor Jon Bon Jovi feleségét nézd meg, ha Zuckerberg szerinted ronda.

"Mark felesége nekem pl ingyen se kellene sőt neki kellene nekem súlyos dollár milliókat fizetnie,hogy szóba álljak vele,gusztustalan egy nő."

Nem ez volt pont a lényeg?

2017. febr. 12. 23:44
 37/38 anonim ***** válasza:
31-es, én híve vagyok a lexikális ismeretek fontosságának IS. Mert a világ kegyetlenül lelassul, ha mindig mindennek utána kell nézni. Baromira nem midnegy, hogy 3 vagy 25 dolgot nem tudunk fejből. És ahogy öregszünk, ez a szám csak nőni fog.
2017. febr. 12. 23:50
 38/38 anonim ***** válasza:

Ne magyar nőzz, mert ezt csak egy szűk réteg csinálja.

Hogy csak ezeket veszed észre, az csak téged minősít.

2017. febr. 13. 01:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!