Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők a helyi férfiak igényeinek akarnak megfelelni és azért plasztikáztatnak, póthajat rakatnak fel, müköröm, sminktetoválás, szoli és olyan ruhában járnak ami sokat sejtett?
Külföldi kultúrált megjelenésű nők,ne röhögtess.
Bill Gates,Zuckenberg eléggé igénytelenek.
Tehát nem kongruensek a helyzetükkel.
Mark egy lázadó kisgyerek,hogy ő neki jó ugyanaz a felső,igénytelen ember,szégyen.Egy komolyabb társaságban akármennyi zséje van nem vennék komolyan.Mert ha pizzafutárként viselkedsz akkor pizzafutárnak fognak kezelni.
Egy Donald Trumphot nézz meg,hogy van felöltözve,öltöny Armani,tud megjelenni.
Ugye mivel hasonló a hasonlót vonzza,aki igénytelen és idétlen ugyanolyan párt vonz,aki igényes és add magára annak elvárása,hogy a párja is ilyen legyen.
Mark felesége nekem pl ingyen se kellene sőt neki kellene nekem súlyos dollár milliókat fizetnie,hogy szóba álljak vele,gusztustalan egy nő.
Hát igen de ezekben a kocsmákban nem az öltönyös jó megjelenésű kisportolt palik vannak(hanem általában a prolik),nyilván ezek a lányok oda mennek ahol minőségi árut kapnak:
-BadGirlz bár
-Jogász,közgazdász bál
Pontosan én speciel nem tenném be a lábam az Astoria helyre,mert milyen közegben vagy olyannak bélyegeznek meg komoly szinteken.
Én voltam annó egyetemi bulikban az ELTE-n kb. egy darab szexi szép nőt se láttam,csíkos pólós,sima nadrágos tornacipős műanyag pohárból sört iszunk nőkkel volt tele.
Ellenben egy BCE-s bulin na igen ott voltak szexy nők,ők tudnak jól megjelenni,hozzáteszem ők se mennének kocsmákba inni,kifinomult hölgyekről van szó,akinek igényei is vannak.
Andy Vajna
Christiano Ronaldo
Dzsudzsák Balázs
Donald Trumph
csajait/feleségeit.
Mind mind fullos nő.
Andy Vajna neje khm..őt hagyjuk inkább kb. ez a csoport, ha jól emlékszem valami prostiperbe is be is volt idézve
Ronaldo..ő neki inkább barátja van mint barátnője
A Dzsudzsáknak fogalmam sincs ki a barátnője, Zimány Linda az exnő meg pont ebbe a kérdésbe illik
Trumph..a felesége elegáns de kirakatbarbie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!