Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nők a helyi férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők a helyi férfiak igényeinek akarnak megfelelni és azért plasztikáztatnak, póthajat rakatnak fel, müköröm, sminktetoválás, szoli és olyan ruhában járnak ami sokat sejtett?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 00:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
87%
Nem, a magyar nők egymásnak akarnak megfelelni. A férfiaknak nem jön be ez a stílus Magyarországon (sem), mert alacsony intelligenciáról árulkodik.
2017. febr. 9. 07:38
 12/38 anonim ***** válasza:

"Ez a stílus a Kelet-Európai nőket jellemzi, nyugaton nem ilyen a nők megjelenése."

Igen, ezt jól látod. A k-európai országokban a legtöbb nő számára az anyagi jólét/biztonság megteremtésére egyedül a pénzes(ebb) férfi fogásán keresztül lehetséges, ezekből a férfiakból viszint kevés van, így nagy az értük folyó verseny.

A nyugati, jóléti államokban sokkal kisebb a nőkön az efféle nyomás, mivel normális fizetések mellett magukat is el tudják kényelmesen tartani, akár gyerekkel együtt.

2017. febr. 9. 09:04
 13/38 anonim ***** válasza:
16%

Igényesek inkàbb,a kelet európai nõk megélik a nõiességüket és ki akarjàk hangsúlyozni,plusz szeretik a jólétet a luxust is ez is benne van.

Meg is nézheted egy péntek és szombat este mennyi fullos csaj van miniszoknyàban az utcàn meg milyen szexik.

Menj el Kijevben megõrülsz mind fullos,csinos nõ.

Nyugati nõket mind neked adom,gusztustalan,nõietlenek,kötött pulcsi,hàtizsàk,tornacipõ,dagadt,zsiros,igénytelenek.

Fújj.

Szerinted miért imàdjàk a magyar,ukràn és orosz nõket?

Miért ide jönnek csajozni?

Mert otthon nàluk 90% moslék,kint konkrétan 10000-bõl talàn 1 szexi nõt làttam azt is este,na itthon menj el a Belvàrosba egy péntek este.

Megõrülsz.

A keleti nõk tudjàk mi kell egy férfinek és meg is adjàk nekik,tudjàk hogyan kell az alkalmas férfit elcsàbítani.

2017. febr. 9. 09:32
 14/38 anonim ***** válasza:
28%

A magyar pasik a legdogosebbek. Mindig elkuldtem a kilfoldieket. Akarhova mentem nyaralni,nem lattam olyan jo pasikat,mint itthon :)

Amugy meg szilikon fetisem van.

Attol meg,h par dolog szilikon rajtam meg szoliba jarok,mert nem tudtam elkoltozni Hawaiira, csak magyar pasival kezdek.

Ha nem dogosek a nok,kihal a nep. :)

N

2017. febr. 9. 09:35
 15/38 anonim ***** válasza:

Soha nem találkoztam még olyan pasival, akinek ezek a műanyag cicababák jönnének be, szóval nem hinném, hogy az elsőszámú ok az, hogy a pasiknak bejöjjenek.

Szerintem inkább az önbizalomhiány az oka, hogy nem képesek úgy elfogadni magukat, ahogy vannak, max ésszerű keretek között változtatni, hanem mindenestül át akarják magukat alakítani.

Pl a szolit meg tudom érteni bizonyos fokig(!!!!!) én is szégyellek úgy emberek közé menni fürdőruhában, hogy hófehér a bőröm és látszik még a legapróbb bőrhibám is, ezért pár alkalommal elmegyek nyár elején, hogy ne legyek egészségtelenül fehér. (Mondjuk én nem piríttatom magam sötétbarnára), gondolom valami hasonló, csak még erősebb érzés vezérli őket.

2017. febr. 9. 09:47
 16/38 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó akkor nézd meg

Andy Vajna

Christiano Ronaldo

Dzsudzsák Balázs

Donald Trumph

csajait/feleségeit.

Mind mind fullos nő.

2017. febr. 9. 10:10
 17/38 anonim ***** válasza:

És? Nyilván VANNAK férfiak, akiknek ez jön be, de nem az átlag.

2017. febr. 9. 10:13
 18/38 anonim ***** válasza:

Nem tudom, kérdező, hogy te milyen körökben mozogsz, de az én környezetemben egyetlen ilyen nő sincs. Egy sem!

Jó, látok ilyeneket az utcán, a plázákban, na meg főleg a médiában, ha kereskedelmi csatornákra kapcsolok (ez nagyon ritkán fordul elő, de tegnap például véletlenül az Éjjel-nappal Budapestre kapcsoltam és annyira sokkolt, amit láttam, hogy kb. 3 percig képtelen voltam elkapcsolni... nagy trauma volt számomra, többet nem követem el ezt a hibát, megfogadtam, hogy többet nem váltogatok a csatornák között!)

De ami a lényeg: sok nő van az ismerősi körömben, mondjuk 18-75 évesig. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány nőismerősöm él egy-egy tényezővel a felsoroltak közül (tehát CSAK műkörme van, vagy CSAK műszempillája, vagy esetleg plasztikáztatott - bár utóbbi is korrekciós plasztika volt, nem esztétikai, tehát mondjuk a különböző méretű melleit csináltatta meg egyformára).

Szóval szerintem nem a "magyar nők" ilyenek, hanem azok, akik a te köreidben előfordulnak. Lehet, hogy változtatni kellene a társadalmi köreiden.

2017. febr. 9. 10:46
 19/38 A kérdező kommentje:
Bocs az offért, de nincsenek ilyen ismerőseim. Viszont az utca tele van ilyen nőkkel. A plázák, belváros, 4/6 villamos, metrók. Ott láttom őket. Egy külföldi kulturált megjelenésű nő kitűník azonnal. Sok külföldinek egy alkalomra biztosan jók, kb.r#b@nc-számba veszik őket.
2017. febr. 9. 10:54
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fullos nő... ha nem így lenne elnevezve... engem csak ez zavar. Nekem Keira Knightley a fullos nő. De én inkább arra törekszem, hogy rá hasonlítsak, ne Hódi Pamelára.

Egyik előző, te meg nézd meg

Bill Gates

Mark Zuckerberg

Richard Branson

Mark Cuban feleségeit.

Mind olyan nők, akik úgy néznek ki, hogy lehet velük beszélgetni, és nem Szlovéniából rendelt Barbie babák.

2017. febr. 9. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!