Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresőn csak nagyon buta, kommunikációban egy almás pite szintjén lévő, a vágyaikat kontrollálni nem tudó férfiak vannak?

Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 19:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

# 20/20 Időpont tegnap 20:28:

Ez a 10 nőnek elküldés inkább a kezdőkre jellemző, én is így kezdtem. Aztán rájöttem, hogy a sok hamis (oldalkitöltő) profil, elhagyott profil, és a "nekem senki sem elég" jó "hercegnők" miatt, így szinte 0 az esély. Aztán írtam egy értelmes, de univerzális sablonüzenetet, és beillesztés küld, beillesztés küld, beillesztés küld... minden tetsző profilnak.

Így már lettek válaszok is, és randik is. Szóval alkalmazkodunk a környezethez, aminek kialakításában a társkeresők létrehozói mellett a regisztráló nőknek is jelentős szerepük van...

2017. febr. 5. 14:16
 22/22 anonim válasza:

17-esnek 100%-ban igaza van.

Amelyik lány nekem tetszik, annak én nem tetszem és amelyiknek én tetszem, az pedig nekem nem tetszik. :-) :-(

Rengeteg időt, energiát el lehet a netes társkereséssel cs#szni. Aztán ha eljuttok a személyes találkozóig, akkor ott dől el minden. Sok olyan ember van, akik fényképeken sokkal jobban néznek ki, mint élőben és fordítva.

Ami számomra a bosszantóbb tud lenni, hogy a nők jelentős része első ránézésre egy fényképből el tudja dönteni, hogy neki az a hapsi tetszik-e vagy sem.

A másik érdekes dolog pedig, hogyha egy társasági rendezvényen együtt vannak az emberek, akkor ott nem gondolkozik sem a férfi sem a nő, hogy vajon megszólítsam a másikat vagy se?

Több olyan ismerősöm is van, akik régen egy iskolába, egy osztályba jártak, egy lakóhelyen éltek stb. Tehát a "kényszer" (iskolába kellett járni, valahol élni kell, stb.) segíti a társkapcsolatok kialakulását, mert akarva-akaratlanul is megismeri az egyik ember a másikat. Aztán a csajok sokkal könnyebben adják magukat egy olyan embernek, akit már ismernek.

Az ilyen netes társkeresőkön lát valaki egy fényképet a másikról, és abból kell neki megállapítania, hogy szimpatikus-e a másik fél vagy sem. Kb. 50%-ban ad helyesen képet a másikról egy fényképes, netes társkereső oldal.

2017. febr. 7. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!