Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nektek ez, miért jó?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek ez, miért jó? Mire vártok ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy nő,aki esetleg tetszik nektek. Nem először látjtok. Ha látjátok is folyamatosan nézitek őt,és mosolyogtok rá.

Szóval,miért nem szólítjátok meg?

Mire jó ez?

Mire vártok ilyenkor?

2017. jan. 31. 18:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ki lett felejtve a nős variáció, ha a pasi nem tűnik beszarinak és mosolyog is, több mint valószínű nős.
2017. jan. 31. 20:58
 22/27 A kérdező kommentje:
21 nincs rajta jegygyűrű
2017. jan. 31. 21:06
 23/27 anonim ***** válasza:

Tegyél meg mindent annak az érdekében, hogy ne féljen, ne legyenek kételyei, hogy nem kell neked vagy esetleg kapcsolatban vagy. És, ha ezek megvannak akkor már csak rajta múlik, hogy oda menjen. Ha nem megy akkor ennyi. Te mindent megtettél. Ilyen esetben nem támogatom, hogy nő kezdjen. Nő akkor próbálkozzon, ha kinézett valakit, de annak a valakinek fogalma sem lehet arról(neten meglátta stb.), hogy egy nő kinézte. Minden más esetben csinálja ezt a férfi. Ezt férfiként mondom.

Ha meglátsz mondjuk a neten vagy egy kávézóban és valószínűleg soha többet nem találkoznánk akkor kezdhet a nő is szerintem. Ha egy helyen dolgozunk vagy hetek óta nézzük egymást, meg két hónapja minden reggel egymást szugeráljuk a villamoson akkor majd megyek én, ha úgy látom, hogy érdemes lehet mennem. Ehhez az kell, hogy 50%-tól jobbnak lássam az esélyeim. Ezt pedig a nő növelni tudja. Volt, hogy próbálkoztam én fifty-fifty lesz ami lesz csajozással, de azok nem lettek valami fényes dolgok. Ahol viszont láttam, hogy na itt szabad lehet a pálya, esetleg majd a mélyebb ismerkedésen bukhat a kapcsolat, ott többre jutottam.

2017. jan. 31. 22:12
 24/27 anonim ***** válasza:

"16 erre már én is gondoltam,hogy megkérdem tőle,hogy mit néz állandóan? De erre mondhatja azt is,hogy ő nem is néz.."

...és erre ennyit felelsz:

"Ó, az kár!"

És egy utolsó mosollyal visszalibbensz a helyedre, és többet NEM nézel rá.

Hidd el lesz min gondolkodnia, és ha akar valamit legközelebb ő fog odamenni :).

2017. febr. 1. 12:51
 25/27 anonim ***** válasza:
16 évesen én is ilyen voltam :D
2017. febr. 1. 13:03
 26/27 A kérdező kommentje:
25 és az kit érdekel? Nem ez volt a kérdés!!
2017. febr. 1. 14:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Ott tart az a fiú is. Ha meg már kötözködünk, ne használj olyan szavakat amikről fogalmad sincs, pl. "férfi" :D
2017. febr. 1. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!